Στον Αρκαδικό ο Μ. Σπυριδάκης, που αφήνει το "πιο όμορφο κομμάτι της ζωής του".



Αφήνει το Ηράκλειο και μετακομίζει Τρίπολη και Αρκαδικό ο ταλαντούχος γκαρντ- φόργουορντ Μιχάλης Σπυριδάκης, καθώς η εισαγωγή σε οικονομική σχολή του Πανεπιστημίου Τρίπολης, δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει Κρήτη. 

Ο γεννημένος το 1997 αθλητής, που αποτελεί γέννημα θρέμμα της ομάδας , αγωνιζόμενος εδώ και μια δεκαετία, αποτέλεσε πέρυσι από τους πιο βελτιωμένους παίκτες,  προσθέτοντας  στην ομάδα του Ηράκλειο, ιδιαίτερη λάμψη,  καθώς έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, αγωνιζόμενος στην Β Εθνική (2015-16) σε 26 παιχνίδια, σημειώνοντας  πόντους και ευστοχώντας σε τέσσερα τρίποντα.

Ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, αναφέρει πως έκλεισε το πιο όμορφο κομμάτι της ζωής του, ευχαριστώντας όλους τους ανθρώπους της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.

Αν όλα πάνε καλά ο Σπυριδάκης, θα βρεθεί αντίπαλος του Ηράκλειο, στο πρώτο παιχνίδι της πρεμιέρας της νέας του ομάδας, στα "Δυο Αοράκια"!".

Αναλυτικά οι ευχαριστίες του:
"Το πιο όμορφο κομμάτι της ζωής μου κλείνει και ανοίγει ένα άλλο . 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές , εφόρους και φυσικά τους συμπαίκτες που είχα όλα αυτά τα χρονιά. Εύχομαι οι στόχοι της ομάδας να επιτευχθούν. Εις το επανιδείν!!"

Το kritikobasket.gr, είχε κάνει αφιέρωμα στις 18/08-15 στον εξαιρετικά ταλαντούχο και πιο βελτιωμένο αθλητή και τον είχε "ακτινογραφήσει", ενώ είχε δημοσιεύσει σε βίντεο το scouting report του.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.