ΑΣΚΑ Ηράκλειο | Ευχαριστεί τους διοργανωτές, Σφαιρόπουλο, για το First Indoor Basketball Tournament.



Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος ΑΣΚΑ Ηράκλειο, ευχαριστεί τους διοργανωτές για το First Indoor Basketball Tournament που πραγματοποιήθηκε στα "Δυο Αοράκια", με την συμμετοχή και της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο των Χανίων "Αετοί Κρήτης".

Η ανακοίνωση:

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το First Indoor Basketball Tournament.
Η ημέρα ξεκίνησε με τη διεξαγωγή των 3ο3 αγώνων ομάδων στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια».

Η διοργάνωση ήταν μια πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου και της ALFA PLUS Α.Ε με την συμπαράσταση της ΕΚΑΣΚ και υπό την αιγίδα της ΓΓΑ ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν απο το event προσφέρθηκαν στο ταμείο του συλλόγου μας.

Μεταξύ των ομάδων που συμμετείχαν ήταν η δική μας και των Αετών Κρήτης όπου πραγματοποιήσαν  3ο3 τουρνουά μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο. Για την ιστορία ,  νικήτρια ομάδα του εν λόγω τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα απο τα Χανιά.

Ο σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους διοργανωτές (δήμος Ηρακλείου ,  ALFA PLUS Α.Ε), τον κόσμο που προσήθλε στο γήπεδο για να συμμετέχει στα παιχνίδια και φυσικά την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο Αετοί Κρήτης , η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας με τον καλύτερο τρόπο.

-Επίσης εκτός δελτίου τύπου, στο περιθώριο των προπονήσεων του Ολυμπιακού, ο κόουτς της ομάδας Γ.Σφαιρόπουλος επισκέφτηκε και φωτογραφήθηκε με την ομάδα ΑΣΚΑ Ηρακλειο, που στην προσωπική τους σελίδα τον ευχαρίστησαν.

"Tη χθεσινή (σ.σ 20/09),προπόνηση της ομάδας μας επισκέφτηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος! 
Ευχαριστούμε coach, κάθε επιτυχία!".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.