Σφαιρόπουλος : "Θα μας κάνει καλό αυτή η ήττα".



Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις μετά την ήττα από την Εφές και παραδέχθηκε πως δεν ξεκίνησαν καλά και ότι αυτή η ήττα θα τους κάνει καλό, ενώ συνεχάρη για μια ακόμα φορά τους διοργανωτές, ενώ ο Ι.Παπαπέτρου τόνισε ότι η ομάδα του έκανε λάθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιάννης Σφαιρόπουλος
«Ήταν σημαντικό στοιχείο του αγώνα ότι δεν ξεκινήσαμε καλά. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος παίζει δυνατά στον αιφνιδιασμό, αλλά δεν τον περιορίσαμε. Έτσι με το νωθρό ξεκίνημά που είχαμε, η αντίπαλός μας ξέφυγε στο σκορ, καθώς μας φόρτωσε πόντους από αιφνιδιασμούς και από χαμένα αμυντικά ριμπάουντ.

Στη συνέχεια κάναμε την προσπάθειά μας, χαμηλώσαμε το σκορ, αλλά η Εφές είχε φύγει αρκετά και δεν μας άφησε περιθώρια αντίδρασης. Θα μας κάνει καλό αυτή η ήττα για να δουλέψουμε περισσότερο και να μας γίνει μάθημα. Από αυτά τα τουρνουά κερδίζεις πολλά πράγματα.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτής της διοργάνωσης, καθώς και στον κόσμο που βρέθηκε τις δύο ημέρες στο γήπεδο. Εύχομαι να γίνει θεσμός και είμαστε και εμείς ξανά εδώ».

Ο Γιάννης Παπαπέτρου από την πλευρά του σχολίασε: «Δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα, κάναμε λάθη στο ξεκίνημα και δεχθήκαμε εύκολους πόντους. Δεν καταφέραμε να επανέλθουμε στο παιχνίδι λόγω του ότι η Εφές ήταν πιο δυνατή και πιο έτοιμη.

Ήταν πιστεύω μια χρήσιμη ήττα, θα αναλύσουμε τα λάθη μας και θα μάθουμε από αυτά. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε και στη διοργάνωση που ήταν εξαιρετική. Θα είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια της Ευρωλίγκα, που θα είναι διαφορετική με περισσότερα παιχνίδια. Φέτος, θέλουμε να παίξουμε πιο δυνατά, πιο γρήγορα και να εκμεταλλευτούμε την αθλητικότητα μας.»
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.