ΟΦΗ | Ψάχνει "1" και "5"-Το βάρος στην φυσική κατάσταση. Τουρνουά και φιλικά.


Με νέα φιλοσοφία και φιλοδοξίες ξεκίνησε την επιστροφή του στα "σαλόνια" των Εθνικών κατηγοριών ο ΟΦΗ, που θέλει να ολοκληρώσει το ρόστερ με ένα "άσσο" και ένα "πεντάρι", ενώ από σήμερα ξεκινά το βασικό στάδιο προετοιμασίας, κοιτώντας παράλληλα την σημερινή κλήρωση στο πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής.

Στο νέο ξεκίνημα και στην νέα φιλοσοφία της διοίκησης-τεχνικής ηγεσίας, των "ασπρόμαυρων" υπάρχουν δυο κομμάτια ακόμα ώστε να συμπληρωθεί το "παζλ".

Συγκεκριμένα αυτό του βασικού πόιντ γκαρντ της ομάδας και του ψηλού .

Για την περιφέρεια το όνομα που έχει ακουστεί του Κώστα Αγαπιάδη είναι ο βασικός υποψήφιος.

Ο 30χρονος γκαρντ (1986, 1.84) εκτός από το Ηράκλειο έχει αγωνιστεί σε Κόροιβο και Διαγόρα Ρόδου, ενώ τα τελευταία χρόνια, είχε αγωνιστεί στο Ηράκλειο και πέρυσι σε 14 ματς, είχες 95 πόντους (7  μ.ο.), σημειώνοντας 15 τρίποντα.

Ο παίκτης εκτός από τον ΟΦΗ , μιλά και με τον Εργοτέλη με το θέμα να ξεκαθαριστεί σύντομα.

Παράλληλα ο ΟΦΗ συζητά για το "ζωγραφιστό", με ένα 5αρι εκτός Κρήτης (πάνω από μέτρα), που πέρυσι αγωνιζόταν σε ομάδα Γ΄Εθνικής και θεωρείται αξιόλογος.

Το βάρος στην φυσική κατάσταση.

Όσον αφορά την προετοιμασία, το βάρος πέφτει από σήμερα στην φυσική κατάσταση και στο Νίκο Κουνδουράκη, που θα έχει την επιμέλεια σε αυτό το κομμάτι.

Παράλληλα οι παίκτες του Γιάννη Κόκκινου, ολοκλήρωσαν τα εργομετρικά, ενώ ο ικανός τεχνικός θέλει πολλά φιλικά .

Πολλά φιλικά και τουρνουά για τον ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Κόκκινος θέλει  10-με 12 φιλικά  για το δέσιμο αυτής της νέας ομάδας.

Στον ΟΦΗ θα διοργανώσουν το τουρνουά "Β.Παδουβάς", με την συμμετοχή του Εργοτέλη-Κύδων-Δειλινού και άλλων ομάδων, ενώ έχει κλείσει να πάει στα Χανιά, σε ένα τουρνουά του Κύδων.

Όπως μας ανέφερε και το λέει εδώ και καιρό ο τεχνικός της ομάδας κ.Γ.Κόκκινος, "στόχος είναι η παραμονή και ανάδειξη παιδιών από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ".

Άλλωστε αυτό φαίνεται και από το ρόστερ της φετινής ομάδας στη νέα προσπάθεια που θα κάνουν οι Κρητικοί, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, για τα γκαρντ υπάρχουν  :
Βασίλης Μαϊστρέλλης,Πανος Χαρωνίτης, Χρήστος Καρλάφτης, Νίκος Κριθινάκης (που αποκτήθηκαν) και οι "μικροί" Μαματζάκης-Βλαχάκης-και Καλλέργης, μαζί με την επικείμενη μεταγραφή θα πλαισιώσουν τα γκαρντ..

Στις θέσεις των φόργουορντ, εκτός από τον Ανδρέα Ξενάκη, ο Μάνος Τζουλάκης, ο Γιούσι Κυρίτσης (ανάλογα τις περιστάσεις, όπως και ο Καρλάφτης) θα πλαισιώσουν τις θεσεις αυτές.

Κάτω από την ρακέτα θα είναι ο Λεωνίδας Μπουμπάρης, ο Μάριος Πρωτογεράκης, ο Κυρίτσης (ανάλογα )με τις περιστάσεις και ο νέος ψηλός που  θα έρθει .
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.