Τετραπλό χτύπημα για τον ΟΦΗ. Επιστρέφουν οι δανεικοί.


Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυναμικά το χτίσιμο της ομάδας  εν όψει της επόμενης σεζόν που θα τον βρει στο Νοτιο όμιλο (2ο) της Γ' Εθνικής,  μια σεζόν που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητική. 

Συγκεκριμένα πρόσθεσε εμπειρία και ταλέντο, καθώς έχουν κλείσει ο Β.Μαϊστρέλλης (ως δανεικός, χωρίς να έχει υπογραψει), Χρήστο Καρλάφτη, Νίκος Κριθινάκης,(δεν έχουν υπογράψει) και Λεωνίδας Μπουμπάρης.

Οι τρεις πρώτοι καλύπτουν και αναμένεται να βοηθήσουν στην περιφέρεια των "ασπρόμαυρων", ενώ ο Μπουμπάρης, αποτελεί την "αεροπορία" της ομάδας με τα 204 εκατοστά του.

Επίσης ο Μάριος Αρναουτάκης που δεν είναι στα πλάνα του φετινού Εργοτέλη , βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, με τον ΟΦΗ και τις επόμενες ημέρες , θα υπάρχουν εξελίξεις...

Παράλληλα επιστρέφουν και οι δανεικοί της ομάδας Γιούσι Κυρίτσης (3,4) και Μανώλης Τζουλάκης (2), ενώ στο ρόστερ θα πλαισιώσουν κάποια παιδιά από τις υποδομές όπως αναφέρει το πλάνο φιλοσοφίας της ομάδας..

Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ, συνεχίζει δυναμικά την στελέχωση του ρόστερ, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει ο Μάριος Σακελλαράκης, αλλά και άλλοι πρώην συμπαίκτες του στον Εργοτέλη και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Η Επιτροπή μπάσκετ και ο  τεχνικός της ομάδας κ.Γιάννης Κόκκινος έχουν βασικό στόχο την δημιουργία  ανταγωνιστικής ομάδας, με  πρωταγωνιστικούς στόχους, όπως το επιβάλλει η ιστορία του ΟΦΗ.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.