Στο Ρέθυμνο Cretan Kings, μέσω μάνατζερ του, ο Θωμάς Κώττας.


Με μια εξαιρετική μεταγραφή αναμένεται να εξαργυρώσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Πανευρωπαϊκό Νέων Ανδρών της Χαλκίδας ο Θωμάς Κώττας, ο οποίος σύμφωνα με post του ατζέντη του Τάσου Δελημπαλταδάκη θα αγωνίζεται στο Ρέθυμνο.

Ο 20χρονος σέντερ στα 8 παιχνίδια στην Χαλκίδα είχε 11 πόντους ανά παιχνίδι με 6,4 ριμπάουντ και 2,1 κοψίματα, παίζοντας κυρίως με πάθος, ενέργεια και ψυχή, ενώ την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ (1,9 πόντους και 1,2 ριμπ.), στον οποίο ο σέντερ από την Πτολεμαΐδα αγωνίστηκε στην ως τώρα καριέρα του.

Με τον Κώττα η Κρητική ομάδα προσθέτει ένα ταλαντούχο αθλητή, ο οποίος κέρδισε την 4η θέση στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα U19 της Κρήτης, πάνω στο ταλέντο του οποίου μπορεί να επενδύσει.

Ο Θωμάς Κώττας την σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέτρησε 21 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ στην Α1 και είχε μέσο όρο 1,8 πόντους, 1,1 ριμπάουντ, 0,2 ασίστ και 0,6 λάθη. 

Η ανάρτηση του μάνατζερ του .

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.