Γ΄Εθνική | Με τον ΟΦΗ εκπρόσωπο της Κρήτης.Η προκήρυξη.


Με τον ΟΦΗ και άλλες 12 ομάδες θα διεξαχθεί ο 2ος όμιλος νότου της Γ' Εθνικής μετά την αδυναμία συμμετοχής της πρωταθλήτριας Κρήτης, Ακαδημίας Ρεθύμνου και των υπόλοιπων Κρητικών ομάδων.



Η ΕΟΚ δημοσιοποίησε την προκήρυξη της για το νέο Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και έτσι ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του.

Το Πρωτάθλημα δεν αλλάζει και όπως και την φετινή χρονιά οι ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους και ο αριθμός τους θα μείνει ο ίδιος δηλαδή 14, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ανόδου και του υποβιβασμού.

Στον υποβιβασμό, όπως αναφέρει η προκήρυξη, από τη Β' Εθνική θα υποβιβαστούν στη Γ' οι τέσσερις τελευταίοι κάθε ομίλου και θα ενταχθούν εκεί όπου ανήκουν λόγω έδρας.

Από τη Γ' Εθνική, τώρα, ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν θα προκύψει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου στη Β' Εθνική, υποβιβασμού από τη Β' Εθνική και ανόδου στη Γ' κατηγορία. 

Στα τοπικά πρωταθλήματα θα υποβιβαστούν τόσα σωματεία όσα απαιτούνται για να διατηρηθεί αυστηρά ο σταθερός αριθμός των 14 σωματείων κατά όμιλο για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Όπου απαιτείται τέλεση αγώνα κατάταξης αυτός θα γίνεται σε ουδέτερο γήπεδο ή πόλη ανάλογα. 
Ο αγώνας αυτός θα τελετσθεί άμεσα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η απευθείας άνοδος στη Γ' Εθνική του πρωταθλητή Κρήτης διατηρείται.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.