Επιστρέφει Κρήτη, ο Α.Κόνιαρης ;


Ο Παναθηναϊκός δεν ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης που περιελάμβανε η συμφωνία τους με τον Χανιώτη Αντώνη Κόνιαρη, οποίος είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Κόνιαρης μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε σχεδόν σε όλη την περίοδο 2014-15 εκτός παρκέ επανήλθε πλήρως στην δράση κατακτώντας το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ αλλά και το Πανελλήνιο εφήβων με το «τριφύλλι», ενώ ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής Νέων Ανδρών στην άνοδο της «γαλανόλευκης» από την Β' κατηγορία στην Α', στο τουρνουά που έγινε στην Χαλκίδα, έχοντας 5,9 πόντους και 4,4 ασίστ. 

Ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν θέλησαν την οψιόν του συμβολαίου κρίνοντας ότι τα 100 χιλιάδες ευρώ καθαρά για ένα χρόνο ήταν υπερβολικά, και έτσι τον άφησαν ελεύθερο.

Έτσι, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς τους είναι ελεύθερος, και σίγουρα θα έχει αρκετές προτάσεις να μελετήσει αναφορικά με το μέλλον του.

Το αρχικό πλάνο αφορούσε στο δανεισμό του ταλαντούχου γκαρντ ωστόσο καμία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες δεν επιθυμούσε να καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη.

Οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι ο Κόνιαρης έχει ήδη δεχτεί "κρούσεις" από ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Τρεις ελληνικές και μία εκτός Ελλάδος...

Από Ελλάδα Ρέθυμνο, Πανιώνιος και Κύμη έχουν κάνει διερευνητικές κινήσεις για τον Κόνιαρη, με εκείνη του Ρεθύμνου να φαίνεται ότι είναι η πιο δελεαστική μέχρι στιγμής. 

Μια γνωστή ομάδα του εξωτερικού, η Αστάνα έχει προσεγγίσει τον Αντώνη Κόνιαρη. Η πρόταση ακούγεται ότι είναι πολύ καλή αλλά εδώ παίζουν ρόλο και άλλα θέματα, όπως η χώρα του Καζαχστάν και άλλοι παράγοντες.

Το βέβαιο είναι ότι ο Κόνιαρης ενδέχεται να έχει αποφασίσει για το μέλλον του μέσα στην άλλη εβδομάδα...
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.