Την τρίτη θέση για το Αρκάδι στο ειδικό πρωτάθλημα Νότου, που ελπίζει σε άνοδο.


Το Αρκάδι στον αγώνα κατάταξης, πήρε την 3η θέση, στο Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (Νότου), καθώς επικράτησε με 97-34 της Αναγέννηση Λαμίας στο Μετς και ελπίζει για την Α2.

Η ομάδα του Κώστα Πλευράκη και σ αυτό το ματς ήταν εξαιρετική, σημείωσε 19 !!! τρίποντα στον αγώνα με την Στελλίνα Κουλούρη να σημειώνει τα περισσότερα (7), ενώ στον άτυχο αγώνα με την Τρίπολη, είχε 0 στα 15.

Με αυτήν την νίκη η Ρεθυμνιώτικη ομάδα σε περίπτωση που αδειάσει θέση ανεβαίνει στην Α2 κατηγορία και υπάρχει αισιοδοξία για αυτό.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες , αλλά και του Κώστα Πλευράκη απ την μεριά του όπως μας είπε, τα δεδομένα άλλαξαν τις τελευταίες ώρες και ενδέχεται να υπάρξει αποχώρηση ομάδας από την Α2, πράγμα που σημαίνει άνοδο για το Αρκάδι.

Πληροφορίες που κάνουν λόγο για αδυναμία συμμετοχής μία νησιώτικης ομάδας.
Οι εξελίξεις τρέχουν και σύντομα ίσως υπάρξουν γεγονότα.

Ο προπονητής του Αρκαδίου δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, από την απώλεια της απ ευθείας ανόδου, στάθηκε ωστόσο στην πολύ καλή εικόνα της ομάδας του συνολικά τονίζοντας:

"Όπως φάνηκε συνολικά, η ομάδα παρουσίασε κάτι πολύ όμορφο στο κλειστό του Μετς.
Τα κορίτσια ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντο τους, έδειξαν τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν και φάνηκε οτι αυτή η ομάδα έχει προοπτική.

Πληρώσαμε την απειρία μας σε κομβικό ματς, ωστόσο το νεαρό της ηλικίας των παικτριών μας και μη παραστάσεων  σε τέτοιου επιπέδου τουρνουά δικαιολογεί αυτές τις καταστάσεις.

Συνολικά την φετινή χρονιά κάναμε ακόμα μία υπέρβαση σαν ομάδα, το μέλλον ανήκει και στα κορίτσια και στο Αρκάδι.

Ευχαριστούμε πολύ όσους στήριξαν αυτήν την προσπάθεια".

Αναλυτικά ο αγώνας:

ΟΚΑ Αρκάδι- ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας 97-34
Διαιτητές: Γιακείμη, Τσάτσης.
Δεκάλεπτα: 19-5, 28-8 (ημίχ.), 23-14, 27-7.

ΟΚΑ Αρκάδι (Πλευράκης): Σταγάκη 2, Ρήγα 2, Μούκα 17 (5), Χαμογεωργάκη, Κουλούρη 31 (7), Μιχελιδάκη 10, Καλοκύρη, Ταταράκη 2, Παναγιωτάκη 2, Μαρκοπούλου 10 (2), Φραγγελάκη, Παναρετάκη 21 (5).
ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας (Κουμπούρας): Γεωργαντζά 7, Αναστούλη 6, Πανουργιά 5 (1), Μοναντέρου 6 (1), Αντωνοπούλου 8, Κοντογεώργου, Χαλδούπη 2.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.