27ο Πανελλήνιο Κορασίδων | Την 5η θέση ο Εργοτέλης(φώτο).


Σε ένα ακόμα  συγκλονιστικό παιχνίδι ο Εργοτέλης, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στο τελευταίο του παιχνιδι με τον  Έσπερο Πατρών με 40-42 και κατέκτησε την 5η θέση στο Πανελλήνιο κορασίδων.


Οι "κιτρινόμαυρες", όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, μπήκαν μουδιασμένα στην αρχή , αλλά στην συνέχεια με πάθος - συγκέντρωση και ένα πολυ καλό δεύτερο δεκάλεπτο, μείωσαν στο ημίχρονο και με υπερπροσπάθεια στην επανάληψη προσπάθησαν για την ανατροπή κάτι που κατάφεραν προς στιγμή στο 24:29" που με την Μαρτιμιανάκη προηγήθηκαν με 28-27.

Κάπου τα λάθη και η έλλειψη συγκέντρωσης, στοίχισαν στα κορίτσια του Π.Χατζηδάκη , που έμειναν πίσω και στην τελευταία περίοδο, προσπάθησαν να επανακάμψουν με εκφραστή την Κριμιλή που μείωσε στο καλάθι (39-41 στο 56:21").

Εκεί κάπου όμως χάθηκε η ψυχραιμία και η τύχη για τις "κιτρινόμαυρες" οι οποίες είδαν τις Πατρινές να κερδίζουν με 42-40 και να διεκδικούν μετάλλιο.

Λάνταβου και Κριμίλη ήταν οι κορυφαίες των δύο ομάδων.

Έσπερος Πάτρας Εργοτέλης  40-42
Δεκάλεπτα: 13-7, 24-20, 34-28, 42-40
Διαιτητές: Κοϊμτζόγλου-Γαζέτας

ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Μπαζίνας): Αναγνωπούλου 5, Ψυρρή 7(1), Νάτσκου 7(1), Τσιακμά, Τραγούστη,  Λάνταβου 23.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Χατζηδάκης-Κομψέλης): Σεμερτζάκη 7(1), Γιαλιαδάκη, Ξενάκη 7(1), Αποστολοπούλου 2, Κριμίλη 18(3), Παπαδοπούλου, Γιαννουλάκη, Μαρτιμιανάκη 6, Θωμά.

Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα .




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.