Ρέθυμνο Cretan Kings | Τίτλοι τέλους με Θ.Σκουρτόπουλο.

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, το Ρέθυμνο και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, αφού οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την αποχώρηση του έμπειρου τεχνικού από τον πάγκο τους. 


Ο ασίσταντ κόουτς της Εθνικής ομάδας είχε συνεχόμενα ραντεβού με τους ανθρώπους της ομάδας το τελευταίο διάστημα, δίχως όμως να βρεθεί η "χρυσή τομή" για να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Στην επίσημη ανακοίνωσή του, το Ρέθυμνο αναφέρει πως "μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τον κόουτς Θανάση Σκουρτόπουλο δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν. Ένα διαδικαστικό πρόβλημα που προσπαθήσαμε να λύσουμε τις τελευταίες εβδομάδες παρά τις προσπάθειες που έγιναν και την καλή πρόθεση που υπήρχε και από τις δύο πλευρές δεν επιλύθηκε και δεν θα ανανεώσουμε την συνεργασία μας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον φίλο Θανάση Σκουρτόπουλο, οι πόρτες της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτές για αυτόν και πολύ πιθανό κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούμε. Το μπασκετικό Ρέθυμνο του εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα σημαντικά πρόσφερε στην διάρκεια της διετούς συνεργασίας μας".

Έτσι, ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες για την εύρεση της διάδοχης κατάστασης, με τον Κώστα Φλεβαράκη να είναι ο πρώτος επιλαχών. Ο πρώην προπονητής των Τρικάλων βρίσκεται στην κορυφή των "θέλω" του Κωστή Ζομπανάκη, το όνομά του "παίζει" εδώ και μέρες στην Κρήτη ως το επικρατέστερο για την επόμενη μέρα της ομάδας και πλέον μένει να του γίνει επίσημη πρόταση για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.