Με επιτυχία η ημερίδα από Ηρόδοτο με ομιλητή τον κ. Ν. Γεωργιάδη.


Μια επίκαιρη ημερίδα στο θέμα των σχέσεων ανάμεσα στους γονείς, τους προπονητές και τους αθλητές, πραγματοποίησε την Δευτέρα 30/05 ο Ηρόδοτος, παρουσία πλήθους γονέων-παιδιών, με ομιλητή τον κ.Νίκο Γεωργιάδη.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό "Μ.Μερκουρη" στην Αλικαρνασσό,  με μεγάλη επιτυχία, καθώς την παρακολούθησαν αθλητές ,γονείς αθλητών ,προπονητές και παράγοντες του σωματείου.

Έχοντας ζήσει από πρώτο χέρι τον πρωταθλητισμό ως παίκτης (στον Αρη) και αργότερα από τον ρόλο του ψυχολόγου και όχι μόνο σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ο αθλητικός ψυχολόγος - παιδαγωγός κ. Νίκος Γεωργιάδης, στο θέμα που αναπτύχθηκε ήταν "Σχέση αθλητή- προπονητή- γονιού"  και μέσα από γλαφυρά παραδείγματα έγινε κατανοητό, το πόσο δύσκολη είναι η ισορροπία αυτής της σχέσης και κυρίως πόσα λάθη κάνουμε στην καθημερινή μας συμπεριφορά, απέναντι στα παιδιά.

Επίσης, μεταξύ άλλων, ο καθηγητής κ. Γεωργιάδης προσπάθησε να αναλύσει και καταστήσει σαφές το τρίπτυχο "αθλητισμός - σχολειό - κοινωνική ζωή", πάνω στο οποίο πρέπει να βασίζεται η ανάπτυξη του παιδιού, ώστε αυτό να προκύψει ισορροπημένο, υγιές κι επιτυχημένο με οτιδήποτε ασχοληθεί στη ζωή του.

Όλος ο κόσμος έφυγε ικανοποιημένος από τις απαντήσεις αλλά και τις ιδέες  του κ. Γεωργιάδη ,ήταν μια ευχάριστη ώρα και κανένας δεν ένοιωσε ότι ο χρόνος του πήγε χαμένος .
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.