Ευχαριστούμε για όλα, Δημήτρη Διαμαντίδη.


Μέσα σε παρατατεμένο χειροκρότημα ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε χθες και επίσημα «αντίο» σε μία μοναδική καριέρα και ΕΟΚ και Ρέθυμνο Cretan Kings τον ευχαρίστησαν. 

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αποσύρεται από τα γήπεδα και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η ομοσπονδία μπάσκετ (ΕΟΚ) τον ευχαρίστησε για τις αναμνήσεις και ευχήθηκε να μείνει κοντά στο μπάσκετ.

«Η χθεσινή μέρα σηματοδότησε το τέλος μιας μεγάλης καριέρας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έβαλε τίτλους τέλους σε μια διαδρομή γεμάτη επιτυχίες και ξεχωριστές στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη όλων των Ελλήνων. Ευχή όλων μας να μείνει στο χώρο του μπάσκετ και να συνεχίσει να προσφέρει στο άθλημα. Ευχαριστούμε για όλα».


Ρέθυμνο Cretan Kings:"ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ".

Η ολοκλήρωση της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015/16 αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, με την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη από την ενεργό δράση. Ο «3D» παίρνει πλέον περίοπτη θέση στο «Hall of Fame» του ελληνικού μπάσκετ δίπλα στα «ιερά τέρατα» που δόξασαν το άθλημα και έκαναν την Εθνική ομάδα επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, στο μπάσκετ και στον αθλητικό πολιτισμό γενικότερα. 

Νιώθουμε ευλογημένοι σαν ομάδα και σαν πόλη που είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε και να γνωρίσουμε από κοντά έναν από τους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης.
Δημήτρη σε ευχαριστούμε πολύ για όλα.

Τα συγχαρητήρια για Ολυμπιακό:

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015/16, σε αυτήν την ιστορική σειρά τελικών που αποτέλεσε αδιαμφισβήτητα διαφήμιση για το άθλημα.

Τα συγχαρητήρια του Ρεθύμνου στην Κύμη

Η Κύμη κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 και είναι η πρώτη ομάδα που πανηγύρισε την άνοδο στην Α1. Η δεύτερη θα προκύψει από τα πλέι οφ, στα οποία θα αγωνιστούν οι Φάρος Κερατσινίου, Προμηθέας Πατρών, Εθνικός και Παγκράτι. Οι Ρεθεμνιώτες εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση, συγχαίροντας τους πρωταθλητές της Α2.

«Το Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει την ομάδα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Κύμης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2. Σας καλωσορίζει στο κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα, την Basket League ΣΚΡΑΤΣ και εύχεται μία νέα αγωνιστική περίοδο με συναρπαστικά παιχνίδια».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.