Α.Σ.Κ.Α ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Πρώτη προπόνηση με στόχο την διάδοση.


Την Τρίτη 23 Μαΐου 2016, ο  Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΑΣΚΑ Ηράκλειο), πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ηρακλείου – Δύο Αοράκια. 


Σ ενα παιχνίδι πρότυπο από όλες τις πλευρές η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων ΗΡΑΚΛΕΙΟ πραγματοποίησε την Τρίτη 23 Μαϊου 2016, την πρώτη προπόνηση στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ηρακλείου – Δύο Αοράκια.

Στην εναρκτήρια προπόνηση συμμετείχαν νέοι αθλητές όπου πολλοί εξ αυτών είχαν την πρώτη τους επαφή με το άθλημα. 

Ως η πρώτη ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο στο νομό Ηρακλείου η προσπάθεια που καταβάλλουμε για την διάδοση του αθλήματος δεν σταματά εδώ αλλά το μακρύ ταξίδι τώρα ξεκινά.

Ο Α.Σ.Κ.Α ΗΡΑΚΛΕΙΟ παραμένει ανοιχτός στην προσέλκυση νέων αθλητών αλλά και σε όλους εκείνους τους πολίτες που θέλουν να στηρίξουν την ομάδα και με άλλους τρόπους.

Τέλος, ευχαριστούμε το προσωπικό του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου και ιδιαίτερα τον κύριο Γιώργο Μαματζάκη για την θερμή υποδοχή και την άριστη συνεργασία που μας παρέχουν.

Φωτο:



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.