Εφήβων | Ιεράπετρα -Εργοτέλης, thank you for the memories, boys!


Σε αγώνα για την 4η αγωνιστική της τελικής φάσης, των Εφήβων ΕΚΑΣΚ, ο Εργοτέλης , σ ένα αγώνα με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση για τους γηπεδούχους, επικράτησε άνετα με 34-75 της τοπικής ομάδας ομάδας της Ιεράπετρας, με τον πρόεδρο των γηπεδούχων, κ.Β.Πλεξουσάκη, να ευχαριστεί πέντε εφήβους του που αγωνίζονται για τελευταία φορά φέτος.

Ο κ.Πλεξουσάκης, ο μοναδικός πρόεδρος στην Κρήτη άλλα και στην Ελλάδα ίσως, που φροντίζει ως "πατέρας" τα παιδιά της ομάδας του, με πλάνο ανάπτυξης υποδομών της ομάδας του, με μια ανακοίνωση που "ξεχειλίζει" από συναισθήματα, αγάπης, στοργής, φροντίδας, αποχαιρετά 5 εφήβους της ομάδας, (Αγγελόπουλος-Καναβάκης-Παναγιωτάκης-Παπαδάκηςκαι ο τραυματίας Γιαννακουδάκης) καθώς ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αφού θα ξεκινήσουν την μεγάλη μάχη των Πανελληνίων εξετάσεων.

Η ανακοίνωση:

"Ιδιαίτερο συναισθηματικά το παιχνίδι για όλους εμάς στον Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι), αφού ήταν το τελευταίο με τη φανέλλα με την οποία μεγάλωσαν, τεσσάρων παιδιών που κόσμησαν με την παρουσία τους τα παρκέ από πολύ μικρά στις ακαδημίες του συλλόγου μέχρι και σήμερα.

Οι τέσσερις '98αρηδες μας, όπως συνηθίσαμε να τους λέμε,(Αγγελόπουλος Χρήστος-Καναβάκης Γιάννης-Παναγιωτάκης Γιώργος-Παπαδάκης Βαγγέλης) έβγαλαν την τελευταία τους αγωνιστική και μαθητική χρονιά, τρέχοντας από τα μαθήματα στα γήπεδα και πάλι πίσω, αγωνιζόμενοι σε εφηβική- ανδρική και σχολική ομάδα, άριστοι μαθητές και οι τέσσερεις και άψογοι μέσα και έξω από τα γήπεδα, 

φωτεινό παράδειγμα για τις νεότερες γενιές του Α.O.I.,δείχνοντας με την προσπάθειά τους ότι τη "μοίρα" μας  την φτιάχνουμε μόνοι μας.

Σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν σε ότι θελήσουν στη ζωή τους, θα είμαι εγώ προσωπικά και ο σύλλογος κοντά τους, αρωγοί στο επόμενο μπασκετικό τους -και όχι μόνο-βήμα.

Y.Γ. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο μεγάλος άτυχος της "φουρνιάς" των 98άρηδων , Ραφαήλ Γιαννακουδάκης, τον οποίο η ρήξη πρόσθιου χιαστού δεν τον άφησε να είναι μέσα στα παρκέ και αυτήν τη χρονιά.

Thank you for the memories, boys! Τhe best is yet to come, for you!"

Βαγγέλης Πλεξουσάκης


Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. 34-75
Δεκάλεπτα: 10-19, 17-32 (Ημίχ.), 25-53, 34-75.

A.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Γαϊτανάκης): Aρώνης, Μαλλιωτάκης 2, Μούτσα 2, Παναγιωτάκης 2, Προϊστάκης, Καναβάκης, Παπαδάκης 9(1), Χατζάκης, Σφυράκης 9(1), Αγγελόπουλος 1 (17ρ., 5 ασίστ), Μπαντήλας 9(1).
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. (Μακράκης):Μάρης 8, Βασιλείου 2, Μαχαιριανάκης 6, Νησωτάκης 11, Κόκκας 2, Τερζάκης 2, Σκανδαλάκης 5, Μανιαδής 9(1), Καβαλαράκης 20(2), Μανουσάκης 2, Μαρκογιαννάκης 8.




Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.