Το πρόγραμμα των αγώνων του 3ου ΓΕΛ, στο final four, στην Καβάλα.


Ανακοινώθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Καβάλας το πρόγραμμα του Πανελληνίου Λυκείων για αγόρια και κορίτσια που θα διεξαχθεί στην Καλαμίτσα και τα Ποταμούδια το τριήμερο 6-8 Απριλίου, με την συμμετοχή του 3ου ΦΕΛ Ηρακλείου, στα κορίτσια..

Την πρώτη μέρα (6/4) θα διεξαχθεί προκριματικός αγώνας ανάμεσα στην Κυπριακή και μία ελληνική ομάδα για να προκύψει η τετράδα που θα παίξει στο Final-4.

Οι ημιτελικοί θα γίνουν την Πέμπτη 7/4 και οι τελικοί την Παρασκευή 8/4. Η κλήρωση των ημιτελικών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6/4 στις 6.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Airotel Galaxy, κατά τη διάρκεια της Τεχνικής σύσκεψης των διοργανωτών.

Η τελετή έναρξης θα γίνει λίγο αργότερα, στις 8.30μμ, στο ΔΑΚ Καλαμίτσας «Α. Δήμογλου». Η τελετή λήξης και οι απονομές θα γίνουν στο ίδιο γήπεδο την Παρασκευή 8 Απριλίου (2.30μμ).

Πρωτάθλημα Αγοριών
Τετάρτη 6 Απριλίου (Καλαμίτσα)
Αγώνας πρόκρισης στο Final-4

3.30μμ: Λανίτειο Λύκειο Λεμεσσού-Μαντουλίδης

Πέμπτη 7 Απριλίου (Καλαμίτσα)
Final-4

11πμ: Πρώτος ημιτελικός
1μμ: Δεύτερος ημιτελικός

Παρασκευή 8 Απριλίου
12μ: Μικρός τελικός (Ποταμούδια)
12μ: Τελικός (Καλαμίτσα)

Πρωτάθλημα Κοριτσιών
Τετάρτη 6 Απριλίου (Καλαμίτσα)
Αγώνας πρόκρισης στο Final-4

1.30μμ: Εναίο Λύκειο Κύκκου Β’ –Ελληνικό Κολλέγιο ή Λύκειο Παλαμά

Πέμπτη 7 Απριλίου (Ποταμούδια)
Final-4

11πμ: Πρώτος ημιτελικός
1μμ: Δεύτερος ημιτελικός

Παρασκευή 8 Απριλίου
10πμ: Μικρός τελικός (Ποταμούδια)
10πμ: Τελικός (Καλαμίτσα)

Το βράδυ της Τετάρτης η τελετή έναρξης

Το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας και το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμπράττουν και συμμετέχουν στην τελετή έναρξης της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Λυκείων.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική αθλητική διοργάνωση, στην οποία θα αγωνιστούν πέντε ομάδες αγοριών και πέντε ομάδες κοριτσιών από Λύκεια της Ελλάδας και της Κύπρου. Το αίτημα για την ανάληψη της συγκεκριμένης διοργάνωσης κατατέθηκε έπειτα από ενέργειες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας.

Το Σύνολο Μπουζουκιών του Μουσικού Σχολείου Καβάλας και η χορωδία του 6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας θα ανοίξουν την αυλαία της αθλητικής αυτής διοργάνωσης με το δικό τους μελωδικό τρόπο.

Υπεύθυνοι των Μουσικών Συνόλων είναι οι εκπαιδευτικοί: Παπαοικονόμου Δημοσθένης και Μουρατίδου Χριστίνα.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απρίλιου στις 20.30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Πηγή: www.kavala-sports.gr  


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.