Κύδων | Σπουδαία φιλικά παιχνίδια με το παιδικό του Πρωτέα Βούλας.


Η αποστολή του Πρωτέα Βούλας φτάνει στα Χανιά το Σάββατο (2/4) το πρωί. Μαζί με την ανδρική στην αποστολή θα είναι και η ομάδα Παίδων του συλλόγου που θα δώσει τρία φιλικά ματς.

Τα δύο με την αντίστοιχη των Παίδων του Κύδωνα και ένα με την ομάδα Παίδων του Α.Ο.Χακρωτηρίου. Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στον Κύδωνα Χανίων και με τη σύμφωνη γνώμη, του Πρωτέα Βούλας.

Το πρόγραμμα των αγώνων:
Σάββατο 2 Απριλίου

11.00: Α.Ο.Ακρωτηρίου-Πρωτέας Βούλας (κλειστό γυμναστήριο Καμπανίου)
19.00: Κύδωνας Χανίων-Πρωτέας Βούλας (κλειστό γυμναστήριο Σούδας)

Κυριακή 3 Απριλίου
 14.00: Κύδωνας Χανίων-Πρωτέας Βούλας (κλειστό γυμναστήριο Σούδας)

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (1/4)

Δυνατοί ρυθμοί επικράτησαν και στην προπόνηση της Παρασκευής (1/4) που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού, μολονότι προέκυψαν μικροπροβλήματα σε παίκτες της ομάδας του Κύδωνα Χανίων. Ο Αδοντακης ένιωσε ενοχλήσεις στα πλευρά, ο Αλεξίου στον αχίλλειο και ο Μπαγάκης είχε προγραμματίσει θεραπεία, οπότε δεν ακολούθησαν την προπόνηση. Η κατάστασή τους πάντως δεν εμπνέει ανησυχία ενόψει του αγώνα με το Πρωτέα Βούλας την Κυριακή (3/4). Από το ματς αυτό θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού, ο Πέτρος Τσαμπάς.

Η τελευταία προπόνηση, πριν το ματς με τον Πρωτέα Βούλας θα γίνει το Σάββατο στις 15:00, στο κλειστό Κλαδισού
Από το δελτίο τύπου.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.