Δύο νέα (εν δυνάμει) μέλη του ΣΥΔΚΑΚ.


Χαρές στο Σύνδεσμο Διαιτητών Κρήτης καθώς δυο μέλη του ΣΥΔΚΑΚ ο Νώντας Χριστινάκης και ο Γιάννης Ζοφοριανάκης, έφεραν στον κόσμο δυο υγιέστατα παιδάκια και ο ΣΥΔΚΑΚ...καμαρώνοντας, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση (Φώτο το ζεύγος Χριστινάκη)..
Το ζεύγος Ζοφοριανάκη ...ξέρει από βέσπα.:

Τα συγχαρητήρια του συνδέσμου:

«Αυξάνονται και πληθύνονται τα (εν δυνάμει) μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης. Μετά το Νώντα Χριστινάκη - όπου την προηγούμενη εβδομάδα δέχθηκε το χαρμόσυνο νέο της γέννησης του γιου του - ήρθε να προστεθεί κι ένα κοριτσάκι στην οικογένεια των διαιτητών. 

Είναι το νεογέννητο μωρό του Γιάννη Ζοφοριανάκη και της συζύγου του Αθηνάς Φασουλάκη που ήρθε στον κόσμο την Τρίτη 26 Απριλίου 2016. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις δύο οικογένειες, τους εύχονται «καλή ανατροφή» και τα νεογέννητα παιδιά τους να τους χαρίζουν πάντοτε χαρές».


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.