Ημέρα Αντετοκούνμπο σήμερα στο λιμάνι Ηρακλείου.


Η ημέρα έφτασε! Το 1ο «EKO Antetokounbros Streetball Event»  σε λίγες ώρες (17.00) θα είναι γεγονός στην πόλη του Ηρακλείου και αναμένεται πλήθος κόσμου από όλο το νησί στο Κούλε για να παρακολουθήσει από κοντά τον Έλληνα σταρ του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον αδερφό του Θανάση να διδάσκουν τα ΄μυστικά΄ του μπάσκετ. 
Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο φωτογραφίζονται στο διαμορφωμένο γήπεδο στο λιμάνι, με φόντο το Ενετικό Φρούριο του Κούλε.

Οι εικόνες θα κάνουν τον γύρο του κόσμου με τα Κρητικόπουλα να έχουν την ευκαιρία για μια selfie με τα ινδάλμα τους αλλά και να παίξουν μπάσκετ μαζί τους.

Η Κρήτη, λοιπόν, έχει την τιμητική της, καθώς από το νησί μας θα ξεκινήσει σήμερα η ....περιοδεία του Γιάννη και του Θανάση και θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της χώρας. 

Συγκεκριμένα, μετά το Ηράκλειο, στις 22/05 το τουρνουά μεταφέρεται στην Θεσσαλονική και στις 29/05 ολοκληρώνεται στην Αθήνα.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει το Eurohoops.net μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου. 

Ο Θανάσης και ο Γιάννης θα παίξουν μπάσκετ (4 δεκάλεπτα) με τους φίλους τους, χωρισμένοι σε δύο ομάδες, και στο περιθώριο του αγώνα ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε πολλούς διαγωνισμούς-εκπλήξεις, με τους νικητές να λαμβάνουν σημαντικά δώρα, με τη φροντίδα και τη... σφραγίδα των χορηγών του event!


Δείτε παρακάτω φωτογραφία με το γήπεδο (13x28) που έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες του μεγάλου event. 


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.