Α.Βασιλειάδης : "Να γίνει ο έκτος παίκτης μας, ο κόσμος στο Λίντο, με Χολαργό".


Το απόγευμα της Κυριακής (16:30) η ομάδα του Εργοτέλη,έχει ένα κρίσιμο ραντεβού, ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Χολαργό,  μέσω του οποίου μπορεί να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών και να μπει με την καλύτερη προοπτική στην τελική ευθεία της σεζόν και αθλητής της ομάδας, ο Α.Βασιλειάδης, σε δηλώσεις του τονίζει την σημασία της παρουσίας του κόσμου, ώστε να αυξήσουν κατακόρυφα τις πιθανότητες για τη νίκη και τη διατήρηση των στόχων στη φετινή περίοδο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Αναφορικά για το Κυριακάτικο ματς με τον Χολαργό:
"Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερης σημασίας για εμάς.Παίζουμε απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, αλλά η νίκη για εμάς αποτελεί μονόδρομο.
Πρέπει να  ελέγξουμε όλα τα κομμάτια του ματς απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε το "πολυπόθητο" ροζ φύλλο.

Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε στο να βρούμε την ψυχολογία μας, που έχει χαθεί το τελευταίο διάστημα εξ αιτίας των αρνητικών αποτελεσμάτων.
Πρέπει να τα βρούμε μεταξύ μας, εξωαγωνιστικά εννοώ, γιατί το κλίμα στην  ομάδα είναι πολύ καλό, αλλά τα αρνητικά αποτελέσματα μας έχουν επηρεάσει και η μετάβαση στο θετικό κλίμα, απαιτεί πολλή δουλειά.
Αισιοδοξώ ότι θα είμαστε έτοιμοι μέχρι την Κυριακή".

-Για το πόσο χρειάζεται ο Εργοτέλης, την στήριξη του κόσμου σε αυτό το ματς, ο ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής, ήταν ξεκάθαρος:

"Καλώ τον περήφανο κόσμο της ομάδας μας, καθώς και τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο της πόλης του Ηρακλείου, να δώσει βροντερό παρών στο Λίντο την Κυριακή, και να μας στηρίξει.

Με την ώθησή του θα γίνει ο "έκτος παίκτης" της ομάδας και να δείξει τη δυναμική του να σπρώξει την ομάδα στην επιτυχία.

Εμείς οι αθλητές επιθυμούμε  να αγωνιστούμε, μπροστά στο κοινό της πόλης του Ηρακλείου, καθώς θα μας δώσει την επιπρόσθετη  ψυχολογία κι όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουμε την μάχη μας, να πάρουμε την νίκη και τα"πάνω μας" για την συνέχεια".

-Ο 23χρονος Ιεραπετρίτης αθλητής του Εργοτέλη, αγωνίζεται, για τρίτη συνεχή χρονιά στους "κιτρινόμαυρους", καθώς είχε ένα πέρασμα από τον Αρη, ενώ όπως όλοι γνωρίζουν, είχε ξεκινήσει από την Ιεραπετρα. Πως "σκιαγραφεί" την πορεία αυτή, αλλά και τι χρειάζεται για να αναδειχθεί ένας νεαρός αθλητής, αναλύει παρακάτω.

"Κάθε μια ομάδα είναι μια διαφορετική περίπτωση μια διαφορετική εμπειρία.Οι εντυπώσεις μου από την Θεσσαλονίκη, είναι πολύ καλές.Εδώ στον Εργοτέλη, περνώ πολύ καλά, είμαστε όλοι φίλοι μεταξύ μας, η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα.

Η οικογένειά μου, η ομάδα μου βέβαια, είναι η Ιεράπετρα, του δεύτερου μου πατέρα κ.Βαγγέλη Πλεξουσάκη, στην οποία οφείλω τα πάντα στα όσα έχω πετύχει μέχρι τώρα.

Σε όλες τις ομάδες, υπήρξαν θετικά κι αρνητικά, έχω κρατήσει μόνο τα θετικά και συνεχίζω.

Η μετάβαση από παιδοεφηβικό σε αντρικό, δεν είναι εύκολη, θέλει προσπάθεια και δουλειά. Μέσα από την πολύ προπόνηση και προσπάθεια, θα μπορέσει ένας αθλητής να αναδειχτεί.

Το πιο σημαντικό όμως είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου. Πρέπει να είσαι ο πιο αυστηρός κριτής, να φροντίζεις να διορθώνεις τα λάθη σου, να βελτιώνεις τις αδυναμίες σου, ώστε να α προχωρήσεις και να αναδειχθείς".




Μια προσφορά:

feriastravel
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.