Νίκησαν Αρκάδι και "σφράγισαν" το πλεονέκτημα έδρας, οι Γυναίκες του ΟΦΗ.


Την παρουσία τους στην στην πρώτη "δυάδα", με πλεονέκτημα έδρας στην τελική φάση,  εξασφάλισαν οι γυναίκες του ΟΦΗ, μετά τη σπουδαία νίκη τους επί του Αρκαδίου με 51-45, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής Γυναικών ΕΚΑΣΚ.

Ενδεχομένως να ακούγεται κάτι απλό αλλά είναι σπουδαία επίτευγμα για την ομάδα του Μάνου Καρλάφτη, η οποία μετρά την παρθενική της παρουσία μετά από πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα Γυναικών ΕΚΑΣΚ, εκτοπίζοντας παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου, όπως Ηρόδοτο και Αρκάδι.

Τώρα και με βάση τους υπολογισμούς βαθμολογίας που έκανε το kritikobasket.gr,  αν κερδίσει, τον Ηρόδοτο, με οποιοδήποτε σκορ κατακτά την πρωτιά, ενώ με ήττα, κατατάσσεστε δεύτερη.

Αναφορικά με το ματς, ο Μάνος Καρλάφτης έχοντας σε εξαιρετική μέρα στην επίθεση τις έμπειρες Μαθιουδάκη και Φωτιάδη, παρέσυραν στο..πάρτι και την νεαρή Βάσια Παπαμαρκάκη και τις τις υπόλοιπες  παίκτριες του να αποδίδουν εξαιρετικά, πήραν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Πρωταγωνίστριες από τις Ρεθυμνιώτισσες ήταν οι Μούκα και  Στελλίνα Κουλούρη.
ΟΦΗ-ΑΡΚΑΔΙ   51-45

ΟΦΗ (Καρλάφτης Μ.): Κοιλάδη, Σφακιανάκη, Κουράτορα , Βατσινά , Ζιώγου,Σχοινοπλοκάκη, Μπουραντά,  Παπαμαρκάκη Β. 16(2), Μαθιουδάκη 18(2), Καραταράκη  2, Τζαγκαράκη, Φωτιάδη 15.
Αρκάδι (Κ.Πλευράκης):Πανατεράκη, Ρήγα, Μούκα 13(1), Ζουμπεράκη 9, Κουλούρη Στ. 15(2), Μιχελιδάκη 4, Καλοκύρη , Ταταράκη, Παναγιωτάκη 2, Μαρκοπούλου 2, Σταγάκη.







Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:


Τα θέματα του Γυναικείου τμήματος του ΟΦΗ είναι μια προσφορά:
oikonomaki
oikonomaki
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.