Εργοτέλης | Βάρος στην ψυχολογία και την τακτική!


Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε τη σημερινή του προπόνηση (16/03) με όλους τους παίκτες να γυμνάζονται κανονικά εκτός του τραυματία Σκλήβα που έκανε ατομικό πρόγραμμα.Το βάρος πέφτει πλέον αποκλειστικά στην ψυχολογία και στην τακτική που θα ακολουθήσει, μέχρι και την ήμερα του αγώνα με τον Χολαργό.


Ο κορυφαίος Κρητικός τεχνικός,  έριξε περισσότερο το βάρος στην ψυχολογία, αφού μετά και τα τελευταία αποτελέσματα, χρειάζονται οι παίκτες του αυτοπεποίθηση για να ανέβουν αγωνιστικά και παράλληλα επιδιώκει μέσα από τις προπονήσεις να εφαρμόσει την δική του τακτική με σκοπό να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας του, ενώ  καλείται να διορθώσει σημαντικά πράγματα στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας του, ιδιαίτερα στον τομέα των λαθών,  εάν θέλει να την δει βελτιωμένη με τον Χολαργό την Κυριακή.

Ήδη έχει επισημάνει τις αδυναμίες, ενώ  έκανε μια αρχική ανάλυση και καταγραφή συγκεκριμένων θεμάτων ώστε τις μέρες αυτές και μέσα από τις προπονήσεις, να αλλάξει η εικόνα. 


Όλα τα μέλη της ομάδας ξέρουν καλά πως χάθηκε μία σημαντική ευκαιρία για να είχαν πάρει κάποιους αγώνες το τελευταίο διάστημα,  , αλλά δε θα κερδίσουν απολύτως τίποτα σκεπτόμενοι συνεχώς πίσω και κοιτούν την επόμενη μέρα.

Ο Σκλήβας έκανε ατομική προπόνηση, ασχολήθηκε κυρίως με βάρη κι έκανε στατικά σουτ, περιμένοντας την Παρασκευή, να τον δει ο γιατρός, ώστε να δει τι πρόγραμμα θ ακολουθήσει.

Οι υπόλοιποι, πέρα από τακτική και ασκήσεις, έπαιξαν διπλό, καθώς στην ομάδα Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη, ενσωματώνεται με πολλούς εφήβους.

Επόμενη προπόνηση, αύριο στις 17.45 στο Λίντο.



Μια προσφορά:

feriastravel
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.