Κ.Σδράκας | "Μπήκαμε ανέτοιμοι,δεν είχαμε καθαρό μυαλό".


Σε δηλώσεις του, ο προπονητής του Κύδωνα Χανίων Κώστας Σδράκας επεσήμανε ότι η έλλειψη καθαρού μυαλού σε κρίσιμα στοιχεία στοίχισε με Ηλυσιακό και  ότι η ομάδα του θέλει μία νίκη ακόμα και την διαφορά με την Λαμία,  για να εξασφαλίσει την παραμονή στη Γ' Εθνική.

"Μπήκαμε ανέτοιμοι στο ματς. Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει ακριβώς ότι ήταν το ματς της χρονιάς. Πέρασε ένα ημίχρονο για να το καταλάβουμε. 

Μετά, στα τελευταία 15 λεπτά παίξαμε καλά. Ήμασταν σκληροί στην άμυνα, είχαμε συνεργασίες στην επίθεση και βάλαμε την μπάλα στους ψηλούς. 
Κάποια κρίσιμα ριμπάουντ που χάσαμε και η έλλειψη καθαρού μυαλού μας στοίχισε την νίκη, αλλά κρατήσαμε τη διαφορά.

Το κακό είναι για εμάς είναι ότι εξαρτιόμαστε και από άλλα ματς, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εμείς, όπως έχουμε δείξει στα δύσκολα παιχνίδια παρουσιαζόμαστε έτοιμοι και στα θεωρητικά εύκολα, όχι. 

Το θέμα είναι, τι θα κάνουμε εμείς στα δικά μας ματς. Ψάχνουμε μία νίκη και να κρατήσουμε τη διαφορά στην Λαμία για να σωθούμε".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.