Στα τελικά των Ανδρών ΕΚΑΣΚ, η Ακαδημία.


Με το απόλυτο ολοκλήρωσε η Ακαδημία Ρεθύμνου, την παρουσία της στην 2η φάση του πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΚ, καθώς επικράτησε και στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, επί της Πεδιάδας , με 69-60, και περιμένει τον νικητή απ το άλλο ζευγάρι, (ένα εκ της Μεσαράς, Δειλινού), στους τελικούς.

Αυτήν την φορά η ομάδα του Β.Θεοδωρουλάκη, κατέβαλε, δύσκολα την ομάδα του Μ.Κανάκη, που ολοκλήρωσε την χρονιά, εκπληρώνοντας τους στόχους της.

Αναφορικά με το ματς, η Ακαδημία μπήκε δυνατά στο ματς, ωστόσο στην συνέχεια και μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, η ομάδα του Κανάκη, έφτασε το ματς στον ...πόντο.

Στην επανάληψη, το δυνατό ξεκίνημα της ομάδας του Β.Θεοδωρουλάκη, έδωσε τις βάσεις για την νίκη, διαχειριζόμενη στην τελευταία περίοδο, το προβάδισμα αυτό.

Ο έμπειρος Χρυσουλάκης (Ακαδημία) και ο νεαρός Στεβοβιτς, πήραν...τα όσκαρ σ αυτό το παιχνίδι.

Β ΦΑΣΗ ΑΝΔΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΚ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ   69-60
Δεκάλεπτα: 16-8, 33-32 (ημίχ.), 53-43, 69-60.

Ακαδημία Ρεθύμνου(Θεοδωρουλάκης Β.): Παπαδογιαννάκης 15 (1), Τελίδης, Σκεμπής 10 (1), Χρυσουλάκης 16, Σταράκης 3 (1), Λαγουδάκης 15 (3), Μπελεφάντης 8, Πατακός, Παριανός, Θεργιάκης 2.
Πεδιάδα ΑΟΧ (Κανάκης Μ.): Τσαφαντάκης 5, Συντιχάκης 7 (2), Αλμπαντάκης 10, Κουτρούλης 7, Σταθάκης 7, Φουτζόπουλος, Δράγαζης, Καπετανάκης 7, Στέβοβιτς 15 (1), Σηφάκης.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.