Προπόνηση στα Χανιά έκανε η μικτή επίλεκτων αγοριών.Δηλώσεις Καρκανάκη.


Στα κλειστό Κλαδισού πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (20/02), προπόνηση του κλιμακίου αγοριών Κρήτης, με τη συμμετοχή αθλητών γεννηθέντων το έτος 2001.Δηλώσεις Καρκανάκη.

Ο περιφερειακός προπονητής της ΕΚΑΣΚ, Στέλιος Καρκανάκης, σε συνεργασία με του νομαρχιακούς προπονητές, είχαν συνολικά 28 παιδιά,  από σωματεία όλης της Κρήτης.

Αναλυτικά οι παίκτες που είχαν κληθεί στην προπόνηση (στην οποία,εκτός από τον κ. Καρκανάκη, παραβρέθηκαν και οι νομαρχιακοί προπονητές Λευτέρης Θεοδωράκης-Χανίων, Πέτρος Πολοπετράκης-Ρεθύμνου, Μάνος-Καρλάφτης-Ηρακλείου): 

ΑΓΟ Ρεθύμνου 
Γρ.Λαγουδάκης 
Ν. Ζαμπετάκης
Γ. Βοσκάκης
Αθ. Καλαϊτζάκης
Εμμ. Γρηγοράκης
Εμμ. Μοσχάκης 

Α.Ο. Κύδων 
Θόδωρος Χριστοφορίδης,
Μανώλης Καπετανάκης, 
Μπάμπης Κουτζόγλου, 
Βαγγέλης Κουτουλάκης, 
Μιχάλης Τζιόλας
Νίκος Μαγγελάκης 

Ηράκλειο
Κ. Καθαράκης
Α. Βαρβεράκης
Ν.Σπυριδάκης
Α. Αλεξάκης
Ι. Κίτσος 

ΟΦΗ
Ν. Χρηστάκης
Ι. Πετροσιάν
Λ. Καμπακας 

Α.Ο. Ακρωτηρίου
Δημήτρης Παπουτσάκης
Νίκος Τσαγκαράκης 

Μ. Καραταράκης  (Εργοτέλης)
Θ. Χνάρης (Ανδρογέας)
Ι. Κυριαζής (Αναγ. Αρκαλοχωρίου)
Ν. Τζωρτζακάκης (Μεσσαρά)
Ν. Ανυφαντάκης (Πεδιάδα)
Κ. Μούτσα (Ιεράπετρα)

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤ. ΚΑΡΚΑΝΑΚΗ:
"Σε συνεργασία με την επιτροπή αναπτυξιακού της ΕΚΑΣΚ αποφασίσαμε η προπόνηση αυτή να γίνει στα Χανιά, με τη συμμετοχή επίλεκτων παιδιών απ' όλη την Κρήτη, τα οποία έχουν γεννηθεί το 2001 και προπονούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στις περιοχές τους.

Στόχος της κοινής προπόνησης είναι να μας βοηθήσει στην επιλογή της δεκατετράδας που θα εκπροσωπήσει την ΕΚΑΣΚ σ' επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν.
Το υλικό είναι πολύ καλό, υπάρχουν ψηλά παιδιά, υπάρχει ποιότητα και ταλέντο και είναι δικαιολογημένες οι προσδοκίες από αυτή τη“φουρνιά”.

Ένα κομμάτι που θα δουλέψουμε και θα δώσουμε ιδιαίτερο βάρος είναι αυτό που έχει να κάνει με τη νοοτροπία. 

Τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν πως αποτελούν ότι καλύτερο υπάρχει στο νησί μας στηνηλικία τους, οπότε χρειάζεται να είναι “υπόδειγμα” και “κύριοι” σε όλους τους τομείς»


Πηγή "Εφ.Χανιώτικα νεα".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.