Αυτή είναι η σύνθεση των Βετεράνων Αναγέννησης.Και η Δεβετζή στο Αρκαλοχώρι


Ο σύλλογος του Αρκαλοχωρίου ανακοίνωσε την σύνθεση της ομάδας βετεράνων, που θα αναμετρηθούν, με τους Βετεράνους Ελλάδας ,στις 4 Μαρτίου για νέο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Και η Δεβετζή στο Αρκαλοχώρι  
Με σύνθημα «συμπαίκτες στη ζωή», Βετεράνοι Ελλάδας και Βετεράνοι και εν ενεργεία αθλητές της Αναγέννησης θα αναμετρηθούν με σκοπό να συγκεντρωθούν όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση "Δικαίωμα στη ζωή".

Στα δύο πρώτα δεκάλεπτα θα αγωνιστεί η ομάδα των παλαιμάχων της Αναγέννησης και στο δεύτερο ημίχρονο μια μεικτή ομάδα με όλους τους εν ενεργεία παίκτες.

Η σύνθεση της ομάδας παλαιμάχων Αναγέννησης :

Γαβριλάκης Κώστας
Χριστάκης Γιώργος
Ψαθάκης Γρηγόρης
Μαραγκάκης Μανόλης
Δολαψάκης Αντώνης
Μαχαιριανάκης Γιώργος
Μελεσανάκης Λευτέρης
Πλευράκης Μιχάλης
Χριστάκης Αντώνης
Χατζηκωνσταντίνου Βασίλης
Παπαδαντωνάκης Νίκος
Μαραγκάκης Ανδρέας
Κριτσωτάκης Γιώργος
Μακράκης Μανόλης
Ξανθάκης Μιχάλης.

Προπονητές - εκπρόσωποι : 
Δραμιντινός Εμμανουήλ, Κυριαζής Νικόλαος, Καλογεράκης Μανόλης, Μελισσουργάκης Γιώργος .

Η ομάδα Βετεράνων Ελλάδας θα είναι ενισχυμένη σε σχέση με αυτή που είδαμε στα Δύο Αοράκια, καθώς έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν και οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Ντίνος Αγγελίδης, Λευτέρης Κακιούσης, Γιώργος Χρυσανθόπουλος και Γιάννης Λάππας.

Η σύνθεση δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί, όμως σίγουρα στον πάγκο θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή των Βετεράνων Ελλάδας θα φτάσει την Πέμπτη το μεσημέρι στο Αρκαλοχώρι, με σκοπό να συμμετάσχει σε διάφορες εκδηλώσεις.

Στο κλειστό του Αρκαλοχωρίου, όμως, θα βρεθεί και η Ολυμπιονίκης μας στο τριπλούν Πηγή Δεβετζή, η οποία αποδέχτηκε το αίτημα των διοργανωτών και θα δώσει λίγο περισσότερη λάμψη σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση.

Τα εισιτήρια

Όσοι θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια μπορούν να βρουν στο Ηράκλειο στα Super Market "Χαλκιαδάκης" (λ. Σοφοκλή Βενιζέλου, Τάλως - Μαυσώλου & Ηροδότου, Νέα Αλικαρνασσός - Κορωναίου 7 και λεωφόρος Καλοκαιρινού) και στο Αρκαλοχώρι στο κατάστημα "Γερμανός", στη "Ραστώνη" club και στο λογιστικό γραφείο Βιδάκη Μαρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρωγοί στην προσπάθεια της Αναγέννησης είναι η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και ο Δ.Ο.Π.ΑΠ. Επίσης σημαντική είναι η συμβολή της ΕΚΑΣΚ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Θραψανού και του Αθλητικού Συλλόγου ΑΘΛΗΣΥ. Για την επιτυχία της διοργάνωσης δουλεύουν και θα δουλέψουν πολλοί εθελοντών, ενώ φυσικά σημαντική είναι η συμβολή των χορηγών.

Προμηθευτείτε εγκαίρως το εισιτήριο σας και γίνεται και σεις μαζί μας ''συμπαίκτες στην ζωή'' !!!!!!!

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.