Στην παράταση και "δια πυρός και σιδήρου" , οι γυναίκες του Αρκαδίου.

Σπουδαίο διπλό (έχοντας όμως απώλειες), για τις Γυναίκες του Αρκαδίου, που κέρδισε στην παράταση την ομάδα του Ηροδότου με 51-53, στην Αλικαρνασσό, ,κι ενώ το κανονικό ματς είχε λήξει ισόπαλο με 49-49, κάνοντας μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο.

Η ομάδα του κόουτς Πλευράκη ήταν από την αρχή με την πλάτη στον τοίχο, καθώς βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με επτά πόντους διαφορά (31-24), ενώ από το 3ο λεπτό η  Μαίρη Κουλούρη έφυγε τραυματισμένη, και λίγο αργότερα η Ζουμπεράκη, ενώ η Μιχελιδάκη, δεν ήρθε, λόγω ίωσης.

Στο δεύτερο μέρος, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έκανε την αντεπίθεση της, ροκανίζοντας την διαφορά φτάνοντας τον Ηρόδοτο στο σκορ, κι ενώ είχε την δυνατότητα να φύγει νικήτρια από την κανονική διάρκεια του αγώνα καθώς η Κουλούρη Στελλίνα, αστόχησε σε βολές.

Στην παράταση το παιχνίδι κρίθηκε από..την γραμμή της φιλανθρωπίας, καθώς οι πόντοι, σημειώθηκαν όλοι με βολές κι εκεί το Αρκάδι πιο ψύχραιμο και τυχερό πήρε την μεγάλη νίκη.

-Στελλίνα Κουλούρη και Μούκα, κορυφαίες του Αρκαδίου, ενώ η Βαρελτζή ξεχώρισε, από την ομάδα του Σπύρου Καρλάφτη.

-Για ένα ακόμα παιχνίδι ανεξαρτήτου κατηγορίας ομάδες, εξέφρασαν παράπονα από την διαιτησία του Δ.Χατζημάρκου.

Ηρόδοτος- Αρκάδι  51-53 παράταση κ.α 49-49
Δεκάλεπτα: 16-14, 31-24 (ημίχ.), 39-36, 39-49 κ.α , παράταση 2-4.

Ηρόδοτος (Σ.Καρλάφτης): Μαλλαιράκη , Γιαννακοπούλου , Σωπίκου 2, Γαλανάκη 2, Καλαϊτζάκη 6, Σαμπροβαλάκη , Χριστοφοράκη 4, Βαρελτζή 26 (2), Σακουλάκη 7, Λογοθέτη.
Αρκάδι (Κ.Πλευράκης): Παναρετάκη 8(2), Ρήγα 1, Μούκα 15, Ζουμπεράκη 4, Μ.Κουλούρη 21(2), Καλοκύρη , Στ.Κουλούρη 3(1), Παναγιωτάκη , Μαρκοπούλου, Σταγάκη 1, Δημήτρη.





Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.