Δεν έκανε ...στάση στα Πατήσια ο Κύδων.


Δεύτερη σερί νίκη για τον Κύδωνα Χανίων, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μάλιστα, τεράστιας βαθμολογικής σημασίας. Το συγκρότημα του Κώστα Σδράκα επικράτησε με 76-69 του Σπόρτιγκ μέσα στα Πατήσια (19ης αγωνιστική) και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα των Χανίων επέβαλε από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό της και είχε το προβάδισμα στο σκορ έστω και με βραχεία κεφαλή.
Οι τρεις πρώτες περίοδοι βρήκαν τον Κύδωνα Χανίων να προηγείται αλλά να μην μπορεί να ξεφύγει από τον αντίπαλό του. Στην τέταρτη περίοδο, χάρη κυρίως στον επιθετικό «οίστρο» του Τσάρουχα ο Κύδωνας ξέφυγε με 8 και 9 πόντους και τη διαφορά αυτή συντήρησε μέχρι το τέλος.

Παίκτης – κλειδί ο Πέτρος Τσαμπάς που πέτυχε 15 πόντους.

Ο Κύδωνας πήρε μια σημαντικότατη νίκη (2η εκτός έδρας)  στα Πατήσια και σε συνδυασμό με την ήττα του Ηλυσιακού από τον Τρίτωνα, αύξησε τη διαφορά από την αθηναϊκή ομάδα στις 2 νίκες.

Διαιτητές: Καρακάσης-Λογοθέτης (Αλετράς)

10ΛΕΠΤΑ: 11-18, 29-31 (ΗΜΙΧΡ.), 47-48, 69-76.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Π.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ): Καστανιώτης 9, Χατζηνικόλας 10, Τσαμπής 15 (1), Παπαπέτρος 3, Σταθόπουλος, Κουζούρης 2, Κούτρης 2, Χασάπης 2, Καραμπάτος 2, Αγγέλης 24 (4), Κόκας.
ΚΥΔΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Κ.ΣΔΡΑΚΑΣ): Βλαχάκης 2, Υφαντόπουλος 6 (1), Αλεξίου 9 (1), Παπαμαστοράκης, Χοχλάκης,  Τσαρουχάς 21 (5), Τσαμπάς 15, Μπαγάκης 7 (1), Κολαρετάκης 4, Αδοντάκης 9, Λιονάκης 3, Κοντογιάννης.




Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.