Νίκη στην πρεμιέρα για το Εφηβικό του Εργοτέλη.


Θετική πρεμιέρα, για το Εφηβικό του Εργοτέλη, στην αντίστοιχη τελική φάση της ΕΚΑΣΚ, που χωρίς να συναντήσει πρόβλημα, επικράτησε της (ελλιπής) Ιεράπετρας με 87-42 και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Τα παιδιά του Γιώργου Μακρακη μπήκαν από την αρχή δυνατά στο ματς και με την...φονική τριάδα Μαχαιριανάκη, Χασάπη, Kαβαλαράκη, αλλά και των συμπαικτών του πήραν διαφορά νίκης που την διεύρυναν μέχρι το τέλος.

Από την άλλη η Ιεράπετρα είχε κορυφαίους τους Αγγελόπουλο, Σφυράκη Μούτσα, αλλά αγωνίστηκε με πέντε παίδες, καθώς οι περισσότεροι έφηβοι της ομάδας, προετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες με την Iεράπετρα, να συγχαίρει τα παιδιά για την προσπάθειά τους στο χθεσινό ματς.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ.-Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 87-42
Δεκάλεπτα: 25-11, 23-07, 18-13, 21-11.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ.(Μακράκης): Μάρης 2, Βασιλείου 4, Μαχαιριανάκης 22(2), Νησωτάκης 9(1), Κόκκας 2, Τερζάκης, Χασάπης 13(2), Μανουσάκης 7(2), Βαρβεράκης, Καβαλαράκης 12, Σκανδαλάκης 10, Μαρκογιαννάκης 6.
Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Γαϊτανάκης): Μούτσα 7(1), Παναγιωτάκης 4, Προϊστάκης 1, Καναβάκης 5, Μαλλιωτάκης 3, Χριστοδουλάκης, Σαμπροβαλλάκης, Σφυράκης 7, Αγγελόπουλος 12, Ντεμίρης 3(1).







Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.