Δηλώσεις κ.Σδρακα , για το ματς με Σπόρτιγκ. Προπόνηση Παρασκευής.


Ως άκρως "επικίνδυνο" παιχνίδι, μιας και οι αντίπαλοι παίζουν χωρίς άγχος, χαρακτήρισε ο τεχνικός του Κύδωνα Χανίων, Κώστας Σδράκας το ματς με τον Σπόρτιγκ, την προσεχή Κυριακή (28/2) στα Πατήσια. Προπόνηση Παρασκευής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τον Σπόρτιγκ και πόσο σημαντικη είναι για τη συνέχεια
Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα παιδιά του Σπόρτιγκ είναι καταδικασμένα με υποβιβασμό και αυτό τους καθιστά επικίνδυνους. Παίζουν για τα συμβόλαιά του και για το γόητρό τους. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο και πάμε για την νίκη. Στο τέλος θα κάνουμε «ταμείο».

Για το αν υπάρχουν διαφορές στον τωρινό Σπόρτιγκ με εκείνον του πρώτου γύρου: 
Καμία διαφορά. Απλά παίζουν χωρίς άγχος επειδή δεν υπάρχουν ελπίδες σωτηρίας. Εμείς θα πάμε με το άγχος και το «πρέπει» εκεί. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι.

Για τα χαρακτηριστικά του Σπόρτιγκ: 
Ο Σπόρτιγκ έχει ένα από τα καλύτερα play maker στην κατηγορία τον Τσαμπή. Στις θέσεις «2 και 3» έχει καλούς παίκτες. Στους ψηλούς είναι γρήγοροι και μπορούν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Για το αν οι παίκτες έχουν μπει στη διαδικασία σκέψης ότι απαιτείται μια εκτός έδρας νίκη: 
Έχουμε καλή ψυχολογία. Δεν θέλουμε να έχουμε πίεση. Πάμε σε κάθε ματς ξεχωριστά για την νίκη.

Για την εύνοια που συνεχίζει να έχει ο Ηλυσιακός, τουλάχιστον βάσει των όσων είπαν οι άνθρωποι του Ηρόδοτου: 
"Δε θέλω να μπω σε αυτό το «τρυπάκι» γιατί θα χαλάσει το…μυαλό μου. Εμείς αν κερδίζουμε δεν έχουμε ανάγκη τι θα κάνει ο Ηλυσιακός".

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (26/2)

Με απογευματινή προπόνηση, που διήρκησε παραπάνω από τον αρχικά προγραμματισμένο χρόνο συνεχίστηκε την Παρασκευή (26/2) η προετοιμασία του Κύδωνα Χανίων για το παιχνίδι της Κυριακής (28/2) με αντίπαλο τον Σπόρτιγκ. Παίκτες και τεχνική ηγεσία έχουν δώσει ιδιαίτερο βάρος στο παιχνίδι αυτό που θεωρείται "κλειδί" για τον στόχο της παραμονής.

Στην προπόνηση που περιελάμβανε πολύ τακτική, συμμετείχαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, πλην του Ορέστη Μπερτίδη που θα απουσιάσει για περίπου μία εβδομάδα, λόγω τραβήγματος στον λαγονοψοΐτη.

Το Σάββατο (27/2) στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία, εν Χανίοις προπόνηση, και στη συνέχεια ο Κώστας Σδράκας θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Σπόρτιγκ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.