Με επιτυχία χειρουργήθηκε ο Γ.Διαλλυνάς, Ευχαριστήριο του ίδιου. Ανακοίνωση του Γ.Χιωτάκη.


Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο παίκτης μπάσκετ του Δειλινού, Γ.Διαλλυνάς μετά το συντριπτικό κάταγμα κερκίδας-ωλένης, που είχε υποστεί στο ματς με την Ιεράπετρα. Ο Διαλλυνάς μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ευχαριστεί ολους για τις ευχές τους, ενώ και ο κ.Χιωτάκης (που ασκεί καθήκοντα προέδρου) ευχαριστεί την ομάδα και τον πρόεδρο της Ιεράπετρας κ.Πλεξουσάκη, για το ενδιαφέρον τους.

Ο ταλαντούχος παίκτης θα επιστρεφει στο σπιτι του και ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποθεραπείας και αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "πρασίνων" σε περίπου 3-4  μήνες

Το ευχαριστήριο του Γιώργου Διαλλυνά :

"Μια μέρα μετά το χειρουργείο λοιπόν, το οποίο πήγε τέλεια είμαι καλά και θα πάρω εξιτήριο πιθανότατα μέσα στις επόμενες δυο μέρες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου ευχήθηκαν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο των τελευταίων ημερών, είτε μέσω Facebook είτε προσωπικά αφού πολλοί με επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο. Και πάλι ευχαριστώ".

Η ανακοίνωση του κ.Γιώργου Χιωτάκη, που ασκεί καθήκοντα προέδρου στο Δειλινό, μετά την αποχώρηση του Σωτήρη Καταρτζόγλου :

"Θέλω να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας Διάλυνά Γιώργο που αυτή την ώρα (σ.σ. έγινε την ώρα που βρισκόταν στο χειρουργείο ο άτυχος αθλητής), βρίσκεται στο χειρουργείο θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την ομάδας της Ιεράπετρας της διοίκησης αλλα και των αθλητών και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της Βαγγέλη Πλεξουσάκη για το ενδιαφέρον του αφού ήρθε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας μαζί μας αλλά και τα συνεχή τηλ που κάνει για να ενημερωθεί για την πορεία του αθλητή μας".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.