Στο Ηράκλειο βετεράνοι αθλητές, για φιλανθρωπικό αγώνα.


Πολλοί διάσημοι  άσοι του παρελθόντος θα έρθουν στο Ηράκλειο, στις 6 Φεβρουαρίου στα “Δύο Αοράκια” στις 18.00, καθώς οι “Βετεράνοι Ελλάδας” θα δώσουν φιλικό αγώνα με τη νεοσύστατη ομάδα “Βετεράνοι Ηρακλείου” με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου “Δικαίωμα στη Ζωή” και της “Ηλιαχτίδας”.

Μπορεί φέτος να μην έχουμε κάποιον διεθνή αγώνα με Εθνικές ομάδες μπάσκετ για να θαυμάσουμε τη νέα γενιά αθλητών, όμως δεν θα μείνουμε άπρακτοι, καθώς θα θαυμάσουμε το ένδοξο παρελθόν.

Και ποιοι άσοι του παρελθόντος θα έρθουν; Πρέλεβιτς, Κωνσταντινίδης, Γιαννούλης, Γαλακτερός, Κορωνιός, Βούκτσεβιτς, Βουρτζούμης, Μπουντούρης και άλλοι. 

Προπονητής τους; Ο Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος έχει καθίσει σε πάγκο στο “Λίντο” και παλαιότερα στο “Μαρτινέγκο” αλλά όχι στα “Δύο Αοράκια”. 

Οι άσοι του Ηρακλείου θα ανακοινωθούν αργότερα. Την ομάδα (οργάνωση) έχει αναλάβει ο παλιός παίκτης των “Ηράκλειο”, ΟΦΗ, Εργοτέλη Δημήτρης Δότσιος. 

Τα εισιτήρια του αγώνα θα κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται από (αύριο 1/02) Δευτέρα.





Οι Βετεράνοι μπάσκετ:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.