ΕΟΚ | Ξανά αναβολή, σε Εργοτέλη, Ηρόδοτο, νωρίτερα ο Κύδων.


Αρκετά...θέματα με τις ομάδες της Κρήτης, περιλάμβανε ο φάκελος της Επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΟΚ, καθώς ξανά ανέβαλε τα παιχνίδια του Εργοτέλη και του Ηροδότου, λόγω  απεργίας από την ΠΝΟ, ενώ μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, όρισε νωρίτερα το Κάδμος – ΑΟ Κύδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

-Λόγω συνέχισης της απεργίας από την ΠΝΟ ο εξ αναβολής «κεκλεισμένων θυρών» αγώνας ΑΟ Ιωνικός Ν. – ΓΣ Εργοτέλης για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος Όμιλος), θα διεξαχθεί την Τετάρτη 03/02/2016 και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ Νίκαιας.

-Για τον ίδιο λόγο, ο εξ αναβολής αγώνας ΑΟ Τρίτων – ΑΟΝΑ Ηρόδοτος για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος), θα διεξαχθεί στις 03/02/2016 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Στρέφη..

-Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΕΣ Κάδμος – ΑΟ Κύδων για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 31/01/2016 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.30 στο κλειστό γυμναστήριο Θήβας


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.