ΓΑΣ Ανδρογέας | Έκοψε την πίτα σε κλίμα συγκίνησης, με πολλές εκπλήξεις και δώρα (Pics).


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ομάδας του Ανδρογέα , την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 στον Θεατρικό σταθμό Ηρακλείου. 
Σε μια ζεστή εκδήλωση , στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του σταθμού, έγινε ο απολογισμός της χρονιάς που έφυγε, και η ανάλυση των στόχων του νέου έτους, από τον πρόεδρο μας κ. Απόστολο Ανυφαντάκη.

Τιμητική βραδιά για τον ιδρυτή της ομάδας κ. Τζομπανάκη Γεώργιο  ο οποίος βαθιά συγκινημένος μας θύμισε πως ξεκίνησε η ομάδα το 1987 στο προάστιο του Αγίου Ιωάννη, υπενθυμίζοντας στους δημοτικούς άρχοντες της πόλης «ότι το προάστιο που αναπτύσσετε η ομάδα είναι το Κολωνάκι του Ηρακλείου και θα έπρεπε να έχει και κλειστό αλλά και ανοικτό γήπεδο, τόσο για την ομάδα , που τόσο γρήγορα και μεθοδικά προχωράει , όσο και για τους κατοίκους της περιοχής» Τραγούδησε τον ύμνο νίκη της ομάδας και αναπόλησε  ιστορίες από το παρελθόν. 

Συγκινητική στιγμή η ώρα της απονομής που έγινε από τον σημερινό πρόεδρο  στον ΕΠΊΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ της ομάδας , όπως αυτός ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και αυτός με την σειρά του έδωσε το αναμνηστικό κύπελλο στον εγγονό του.

Κατά τα υπόλοιπα τιμήθηκαν με αναμνηστικά δώρα όλοι οι χορηγοί της ομάδας
Παντοπωλείο των γεύσεων και οι κ.κ. Νικόλαος Κουρουγκιαβούρης και Γιώργος Ρουμπάκης,
Η εταιρεία συσκευασίας VISION PACK του κ.Μυλωνάκη Νεκτάριου, h επιχείρηση του κ. Καρυωτάκη Ιωάννη με τα μηχανήματα και ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, τα S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, o  ΚΡΗΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟ και ο κ. Νικολιουδάκη, Το κατάστημα ΨΙΛΙΚΩΝ της κ. Ζουρίδη Μαρία το THE PRINCE INTERNET CAFÉ του κ. Τζομανάκη Ιωάννη καθώς επίσης κι όλους του χορηγούς που βοήθησαν στην δημιουργία των ημερολόγιων την γραφίστρια κ. Λίλα Καραμανωλάκη και τον κ Βασίλη Τσαγκαράκη που είχε την φωτογραφική επιμέλεια του.

Τον νομικό σύμβουλο της ομάδας κ. ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ που προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του.
Τους  νέους προπονητές κ.κ Βαλαμούτσουνο Λουκά, Σηφάκη Δημήτρη και Τσαγκαράκη Βασίλη.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συνεργαζόμενους ιατρούς κ.κ ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ , ΨΥΧΑΡΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ , ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΤΕΛΕΜΑΝΗΣ ΒΑΙΤΣΗΣ συνεργαζόμενος ιατρός στην περιοχή των Χανίων.

XΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΓΙΑΟΥΖΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,  ΑΛΕΒΙΖΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ


Ακολούθησε πρόγραμμα με πολλές-πολλές εκπλήξεις από τον μάγο ROCCO με την συμμετοχή μικρών και μεγάλων. Η βραδιά έκλεισε με τον  πλούσιο μπουφέ που ήταν προσφορά των γονέων και φίλων  της ομάδας, οι οποίοι μας εξέπληξαν με την πληθώρα των εδεσμάτων, ενώ τα φλουριά ήταν 9 στο σύνολο και οι τυχεροί κέρδισαν τρία κοσμήματα με μπασκετικό θέμα από το κόσμημα Αμπατζής, δύο μπάλες δερμάτινες, μία δωροεπιταγή από το cosmos sport, μία δωρεάν συνδρομή μέχρι το τέλος της περιόδου και ένα Σαββατοκύριακο στα διαμερίσματα «ΔΗΜΗΤΡΗΣ» στο Μπαλί.





Πλούσιο φωτορεπορταζ στην σελίδα : "gasandrogeas.blogspot.gr".











Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.