Ξεκινά η χρονιά, με φιλικό Εργοτέλη-Ηράκλειο.


Σε αγωνιστικούς ρυθμούς έχουν μπει και πάλι οι παίκτες του Εργοτέλη και του Ηρακλείου λίγο πριν την...δύση της χρονιάς και με την...άνοιξη του νέου έτους, και συγκεκριμένα την Κυριακη 3 Ιανουαρίου στο Λίντο , θα δώσουν φιλικό παιχνίδι.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, λοιπον, Εργοτέλης και Ηράκλειο θα δώσουν την  Κυριακή 03/01, φιλικό στο κλειστό του Λίντο στις 7μ.μ. 

Θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους αθλητές να ξαναμπούν σε νοοτροπία αγώνα και παράλληλα να παρουσιαστούν  έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής στις 10 Ιανουαρίου.

Αλωστε την εβδομάδα που μας πέρασε δόθηκαν αρκετές ημέρες ξεκούρασης και στις δυο ομάδες, και πλέον έχουν επιστρέψει όλοι στη βάση τους και προετοιμάζονται για τη δύσκολη συνέχεια. 
Να θυμίσουμε οτι για την    αγωνιστική, το πρωτοπόρο Ηρακλειο, θα αγωνιστεί με τον Αμύντα στην Δάφνη, ενώ οι "κιτρινόμαυροι", αντιμετωπίζουν  στο Λίντο τον Κρόνο Αγ.Δημητρίου.

Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής έχει αρκετό δρόμο μπροστά και χρειάζονται καλές βάσεις για να αντέξουν οι δύο κρητικές ομάδες ως το τέλος.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.