ΣΥΔΚΑΚ | Θετικά μηνύματα στις εξετάσεις των Διαιτητών Κρήτης.(pics).


Την περασμένη εβδομάδα , πραγματοποιήθηκαν σε Ηράκλειο και Χανιά καθιερωμένες πλέον εξετάσεις για όλους τους εν ενεργεία διαιτητές του ΣΥΔΚΑΚ,  με τα μηνύματα να είναι θετικά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου:


Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες πλέον εξετάσεις για όλους τους εν ενεργεία διαιτητές του Συνδέσμου μας. 

Οι δοκιμασίες έλαβαν χώρα σε Ηράκλειο και Χανιά και οι διαιτητές εξετάσθηκαν στο τεστ φυσικής κατάστασης της FIBA, καθώς και σε γραπτές εξετάσεις με θέματα επί του κανονισμού καλαθοσφαίρισης. 

Τα μηνύματα των εξετάσεων ήταν ιδιαίτερα θετικά για την πλειοψηφία των διαιτητών, ωστόσο γι’ αυτούς που απέτυχαν θα υπάρξει επαναληπτική δοκιμασία σε 11⁄2 περίπου μήνα όπου θα τους δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους διαιτητές για την προσπάθεια 

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας θα συνεχίσει με αστείρευτη όρεξη τις ενέργειες του για επιμόρφωση και βελτίωση της αγωνιστικής δυνατότητας των μελών του (πραγματοποιώντας τακτικές συγκεντρώσεις, σεμινάρια κι εξετάσεις), έτσι ώστε να διατηρηθεί η κρητική διαιτησία σε υψηλό επίπεδο.









Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.