Έδωσε «ΕΛΠΙΔΑ» το Ρέθυμνο Cretan Kings.


Την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» πήγαν για άλλη μια φορά να εκφράσουν εκπρόσωποι της ομάδας ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings αποτελούσαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ηρακλής Μανουκαράκης, τα μέλη του Δ.Σ. Γιάννης Καλαϊτζάκης και Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, οι παίκτες Χάρης Γιαννόπουλος, Ευθύμης Τσακαλέρης, Ντάριους Κάρτερ και Γιάννης Πατάτας,  ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Φωτεινή Παπαδοπετράκη από το τμήμα Μάρκετινγκ και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου, οι οποίοι πρόσφεραν σε όλα τα παιδιά T-shirts και καπέλα με το σήμα της ομάδας μας.

Ο Παιδίατρος-Αιματολόγος Αναπληρωτής Καθηγητής Διευθυντής Μονάδος κ. Στέλιος Γραφάκος και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» κ. Εμμανουήλ Παπασάββας μας καλωσόρισαν, λέγοντας: «Για άλλη μία χρονιά υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά την ΚΑΕ Ρέθυμνο CretanKings. Οι παίκτες παίζουν με τα παιδιά και, μοιράζουν δώρα. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο CretanKings είναι αρωγός και στην καινούρια προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει με το «Όραμα Ελπίδας». Είναι για την Τράπεζa εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Τους ευχαριστούμε πολύ για την προβολή του έργου μας μέσω της ΚΑΕ Ρέθυμνο CretanKings και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες»!

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας, κύριος Ηρακλής Μανουκαράκης τόνισε: «Το έχουμε κάνει πλέον θεσμό και ερχόμαστε κάθε χρόνο αυτές τις άγιες μέρες. Συνεργαζόμαστε με το «Όραμα Ελπίδας», ώστε να βρεθούν εθελοντές δότες μυελού των οστών διότι είναι μία απλή διαδικασία. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και όλα να πάνε καλά το νέο έτος».

Ο παίκτης μας Χάρης Γιαννόπουλος επεσήμανε: «Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Μία κίνηση σαν αυτή εκτός από το να δώσει στα παιδιά δύναμη και αισιοδοξία το κυριότερο είναι να ευαισθητοποιήσει και τον υπόλοιπο κόσμο για να μπορέσει να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί ο καθένας μας, ώστε αυτά τα παιδάκια να είναι πιο αισιόδοξα και να μπορέσουν να καταπολεμήσουν την ασθένεια τους λίγο καλύτερα».

Τέλος, ο Ντάριους Κάρτερ είπε: «Είμαστε εδώ αυτές τις γιορτινές μέρες για τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Τους ευχόμαστε υγεία και καλές γιορτές».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.