Κύδων | Δηλώσεις Κ.Σδράκα, Μ.Λιονάκη.


Ικανοποιημένος από το πρόσωπο που έδειξε η Χανιώτικη ομάδα στο νικηφόρο ματς με τον Έσπερο Λαμίας, δήλωσε ο Κ.Σδράκας, ενώ ο Μ.Λιονάκης, τόνισε ότι η ομάδα έδειξε το καλό της πρόσωπο και είχε χαρακτήρα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΚΩΣΤΑΣ ΣΔΡΑΚΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ): 

Σε σχέση με το σκορ είμαι ικανοποιημένος. Σε σχέση με το πώς αντιδράσαμε στην αρχή του αγώνα, αφήναμε τους αντιπάλους να κάνουν πολλά ελεύθερα σουτ. Το πλάνο μας ήταν να μη σουτάρουν τρίποντα οι αντίπαλοι, όχι να σουτάρουν και εμείς τους αφήναμε. Ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο. Ιδίως στην άμυνα. Μετά ισορροπήσαμε, κάναμε και πάλι λάθη αλλά ήμασταν καλοί μπροστά. Είχαμε καλούς αυτοματισμούς στην επίθεση.

-Για το γεγονός ότι πήγε η μπάλα στους «ψηλούς» και το γεγονός αυτό βοήθησε ώστε να ανοίξει η διαφορά:
Οι αντίπαλοι δεν είχαν ψηλούς. Γενικά κάναμε «μεστό» παιχνίδι. Είχαμε σκορ και από τους ψηλούς και από την περιφέρεια. Είχαμε γενικώς καλούς αυτοματισμούς και ήταν από τις καλύτερές μας εμφανίσεις, ειδικά στον επιθετικό τομέα.


ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΟΝΑΚΗΣ (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ):
Επιτέλους δείξαμε και σε ένα εντός έδρας παιχνίδι το καλό μας πρόσωπο. Είχαμε καλή απόδοση σε όλα τα εκτός, όχι όμως και εντός έδρας.
Δείξαμε χαρακτήρα και φανήκαμε ομάδα. Δώσαμε όλοι ό,τι μπορούσαμε ώστε να πετύχουμε την νίκη που θα βοηθήσει στην παραμονή στην κατηγορία.
Υπάρχει μια άψογη συνεργασία περιφερειακών και ψηλών. Όποτε είμαστε καλά, η ομάδα αποδίδει στο μέγιστο βαθμό.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.