Κύδων | "Πάνοπλος" στην Νάξο.


Άνευ αγωνιστικών προβλημάτων ή απουσιών, για πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (5/11) για την ομάδα μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων.



Ο τεχνικός της ομάδας μας Κώστας Σδράκας έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του και πλέον η προετοιμασία ενόψει Πανναξιακού επικεντρώνεται στο να παρουσιαστούν άπαντες βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Τρίτωνα. Στην προπόνηση της Πέμπτης δόθηκε βαρύτητα σε θέματα που αφορούν την επιθετική παραγωγή της ομάδας.

Ομαλά εξελίχθηκε και ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (6/11) για την ομάδα μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Κώστα Σδράκα, ενόψει του αγώνα με τον Πανναξιακό την Κυριακή (8/11) και το γεγονός αυτό δημιουργεί ικανοποίηση, αφού οι προπονήσεις γίνονται όπως αρμόζει.

Το Σάββατο (7/11) στις 16:30 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση προ Πανναξιακού. Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 21:00, η αποστολή θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς για την Αθήνα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.