Δηλώσεις προπονητή παικτών Κύδωνα, για το ματς με Μαρούσι.


Το Μαρούσι αντιμετωπίζει ο Κύδων (8η αγωνιστική Γ' Εθνικής) και ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας, Κώστας Σδράκας και οι παίκτες Παπαμαστοράκης, Υφαντόπουλος δήλωσαν για το παιχνίδι αυτο.

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (παίκτης Κύδωνα Χανίων):
Οι ήττες είναι στο πρόγραμμα. Χάνουμε όμως δικά μας ματς που δεν μπορούμε λόγω απειρίας να τα γυρίσουμε. Δεν διαχειριζόμαστε σωστά τη διακύμανση του σκορ. Υπάρχει πάντως στο πρωτάθλημα ένα γκρουπ 6-7 ομάδων, που είμαστε και εμείς μέσα και εκεί θα παιχτεί η σωτηρία.
Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε διότι έχουμε καλύτερο πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο.

Για τον προσεχή αντίπαλο το Μαρούσι:
Αυτές οι ομάδες έχουν χαρακτήρα.
Πρέπει να πας ψυχωμένος να πάρεις το ματς. Είναι ιστορική ομάδα το Μαρούσι και εμείς τώρα πάμε να χτίσουμε χαρακτήρα.

ΑΔΑΜ ΠΑΠΑΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ (παίκτης Κύδωνα Χανίων):
Η αλήθεια είναι ότι ο Αρης Πετρούπολης ήταν στα μέτρα μας. Πρέπει όμως να προχωρήσουμε. Μπορούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Για το Μαρούσι:
Παρόλο που είναι ιστορική ομάδα θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να παίξουμε καλή άμυνα και να καταφέρουμε ό, τι μπορούμε από αυτό το παιχνίδι.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΔΡΑΚΑΣ (προπονητής Κύδωνα Χανίων):

Έχουμε κουραστεί να λέμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Παίζουμε καλά μέχρι ένα σημείο και μετά κάτι πάει στραβά. Πρέπει να παίζουμε 40 λεπτά καλά.
Το πρωτάθλημα για μας είναι δύσκολο, ο πρώτος γύρος είναι πολύ δύσκολος.Θα κάνουμε υπομονή να έρθει και ο δεύτερος γύρος που θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε περισσότερες νίκες. Το πρόγραμμα θα είναι πιο βατό. Εμείς θέτουμε ως στόχο να βελτιωνόμαστε. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι.

Για το Μαρούσι: 
Είναι μεγάλη τιμή που παίζουμε με το Μαρούσι. Αυτό δεν μας αποπροσανατολίζει. Χαιρόμαστε που παίζουμε το Μαρούσι. Δεν ξεχωρίζουμε ματς. Σε κάθε ματς επιδιώκουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Εμείς δεν έχουμε Ευρωλίγκα μεσοβδόμαδα. Σε κάθε ματς πάμε να κερδίσουμε ό,τι μας αναλογεί άρα σε κάθε ματς δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.