Στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός (video).


Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του Ολυμπιακού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τσεντεβίτα (15/10, 21:45) στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας.Ο Θρυλέων στα Λιοντάρια του Ηρακλείου!Συνέντευξη Τύπου και ανοιχτή προπόνηση την Τετάρτη.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Κρήτης, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" κουβαλάνε τιμωρία από την περασμένη σεζόν, όταν στο τελευταίο ματς με την Μπαρτσελόνα για τα playoffs της διοργάνωσης, εισέβαλε τμήμα του κόσμου προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση στο Final Four, έπειτα από το buzzer beater του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο Θρυλέων στα Λιοντάρια του Ηρακλείου!

Ο Θρυλέων θα είναι παρών στο Ηράκλειο για να υποστηρίξει την ομάδα του Ολυμπιακού στην προσπάθεια για την νίκη στον 1ο αυτό αγώνα της φετινής Euroleague. 

Πέρα όμως απο την παρουσία του στο γήπεδο, θα βρίσκεται εκτάκτως την Πέμπτη 15.10 στις 12.00 στο κέντρο του Ηρακλείου, στα Λιοντάρια, όπου θα μπορούν να φωτογραφηθούν και να τον γνωρίσουν  απο κοντά όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού! 

Επίσης, πριν την έναρξη του αγώνα, θα βρίσκεται στην είσοδο του γηπέδου, δίπλα απο την Επίσημη Μπουτίκ του Ολυμπιακού από την οποία μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν τα επίσημα προϊόντα της αγαπημένης τους ομάδας!

Συνέντευξη Τύπου και ανοιχτή προπόνηση

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του κόουτς Σφαιρόπουλου για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με την Τσεντεβίτα στο Ηράκλειο. 

Η συνέντευξη θα λάβει χώρα στο κλειστό «Δυο Αοράκια» όπου και την Πέμπτη θα διεξαχθεί το παιχνίδι, ενώ μετά το πέρας αυτής θα ακολουθήσει ανοιχτή προπόνηση και δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού. 

Πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου θα δοθούν οι διαπιστεύσεις στους δημοσιογράφους που έχουν αιτηθεί να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.