Πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα το Ρέθυμνο Cretan Kings.


Στο παραδοσιακό νησιωτικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, το οποίο πάντα έχει ενδιαφέρον και (συνήθως) κρίνεται στις λεπτομέρειες, ο Κολοσσός Ρόδου νίκησε στην έδρα του το Ρέθυμνο με σκορ 80-67, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Λαρεντζάκη, ο οποίος τέλειωσε το ματς με 25 πόντους (4/7τρ) και 9 ριμπάουντ.Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.

Οι "Θαλασσί", ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού από την αρχή ξεκίνησε δυνατα, και πήρε διαφορά ασφαλείας αρχικά στο δεκάλεπτο (27-14), έως το ημίχρονο (46-33).


Στη τρίτη περίοδο το Ρέθυμνο Cretan Kings, έκανε την αντεπίθεση του και αρχικά μείωσε με τον Κορόλεφ σε 50-43, ενώ στη συνέχεια σε 54-47 με τον Κλούφ. 

Μάλιστα με το τέλος του δεκαλέπτου οι Κρητικοί μείωσαν και άλλο σε 56-52 μπαίνοντας ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα. 
και το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Κολοσσός όμως απάντησε εκ νέου στο τέταρτο δεκάλεπτο και ήταν καθοριστική η συμβολή του Μανωλόπουλου, στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, καθώς με συνεχόμενα τρίποντα "σκότωσε" το Ρέθυμνο, οδηγώντας τους Ροδίτες στο θετικό αποτέλεσμα.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Λαρεντζάκης 25 (4 τρίπ., 9 ριμπ.), Λίντεν, Ρέλεφορντ 12 (1 τρίπ., 9 ασ.), ΜακΓκι 4, Λιούις 6 (2), Μπιλλής, Οικονομόπουλος, Μανωλόπουλος 7 (1), Ντέιβις 20, Γεωργαλλής 1, Άχονεν 5 (1).
Τα στατιστικά του  Ρέθυμνο Cretan Kings.


Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.