Κύδων - Κάδμος | Δηλώσεις Σδράκα, Αναστασίου και Αλεξίου.


Ο τεχνικοί του Κύδωνα και του Κάδμου Θηβών Κώστας Σδράκας και Απόστολος Αναστασίου και ο αθλητής της Χανιώτικης ομάδας εκαναν δηλώσεις μετά το το ματς τονίζοντας..Ξεκούραση την Δευτέρα ο Κύδων.

Κώστας Σδράκας (προπονητής Κύδωνα Χανίων): 

«Στο πρώτο εξάλεπτο είχαμε επιβάλλει το ρυθμό μας. Μετά όμως μείναμε από δυνάμεις. Τα παιδιά του Κάδμου έκαναν τα απαραίτητα και ήταν πιο έμπειρα.
Εμείς δεν είχαμε λύσεις από τον πάγκο. Δεν έχουμε συνηθίσει να τρώμε 40 πόντους στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο φτιάξαμε την άμυνα , αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν όπως έπρεπε στην επίθεση. Δεν ήμασταν στην καλή ημέρα μας δυστυχώς. Χάσαμε πολλά σουτ και βολές».

Τι σημαίνει αυτή ήττα για τον Κύδωνα: 
«Τώρα πάμε από την αρχή. Από Δευτέρα σκεφτόμαστε τον Ηρόδοτο. Έχουμε μάθει να παλεύουμε. Όσο μπορούσαμε σήμερα
προσπαθήσαμε αλλά μέχρι εκεί».

Απόστολος Αναστασίου (προπονητής Κάδμου Θηβών):

«Νομίζω ότι μετά το πεντάλεπτο βρήκαμε ρυθμό μέσα από την άμυνα. Ξεκλειδώσαμε και την άμυνα του Κύδωνα και κερδίσαμε δίκαια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Εμείς είμαστε μια επαρχιακή ομάδα όπως ο Κύδων. Για να σωθείς θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε.

Ο Κύδωνας είναι ανταγωνιστική ομάδα. Έχει άπειρα παιδιά ωστόσο θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Εύχομαι τα καλύτερα γιατί είμαι υπέρμαχος του επαρχιακού μπάσκετ».

Γιώργος Αλεξίου (καλαθοσφαιριστής Κύδωνα Χανίων):

«Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Τα παιδιά του Κάδμου ήταν καλύτερα. Δεν κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας. Κάναμε πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση.

Εμείς θα είμαστε πιο δυνατοί στη συνέχεια. Αγαπημένοι και ενωμένοι και τα υπόλοιπα θα τα διορθώσουμε στην πορεία. Η ήττα δεν θα αλλάξει την ψυχολογία μας, διότι με περισσότερη δουλειά θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Ξεκούραση την Δευτέρα ο Κύδων.

Ξεκουράζονται οι παίκτες του Κύδωνα Χανίων την Δευτέρα (19/10), μία ημέρα μετά το παιχνίδι με τον Κάδμο στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού. Ο τεχνικός της ομάδας μας Κώστας Σδράκας έδωσε ρεπό στους παίκτες ώστε να αναλάβουν δυνάμεις και να μπουν δυναμικά στην προετοιμασία, από Τρίτη (20/10), για το επόμενο ματς με τον Ηρόδοτο.

Από Τρίτη θα διαπιστωθεί και η κατάσταση των τραυματιών. Την Τρίτη (20/10), η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 21:00.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.