Παληκαρίσια νίκη της Μεσσαράς.


Μεγάλη νίκη  τεράστιας σημασίας πέτυχε, η ομάδα του Δ.Νασούφη η Μεσαρά , στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, καθώς επικράτησε του Δειλινού στο Λίντο με 57-61.

Το παιχνίδι κύλησε με την ομάδα των Μοιρών,  να έχει σε ολη την  διάρκεια του παιχνιδιού την πρωτοπορία στο σκορ, και μάλιστα στο πρώτο μέρος, να ανοίξει η "ψαλίδα" με διψήφιο αριθμό στην διαφορά .

Η έντονη πίεση της ομάδας του Γ.Γωνιωτάκη στην επανάληψη, έφερε αποτέλεσμα άλλα όχι τέτοιο που να κάνει την ανατροπή, με τους φιλοξενούμενους να κατακτούν μια  σημαντική νίκη!

Όλοι οι παίκτες της Μεσαράς διακρίθηκαν με τους Αναστασάκη, Παπαδάκη και Παντερή να είναι οι κορυφαίοι.

Από το Δειλινό ο έμπειρος Κομψέλλης και οι Μπουμπάρης , Γρύλλης, προσπάθησαν περισσότερο.


Α.Ο. Δειλινό - Γ.Α.Σ. Μεσσαράς 57-61
Δεκάλεπτα: 11-23, 24-37(ημίχ.), 40-48, 57-61

Α.Ο. Δειλινό(Γωνιωτάκης): Παυλίδης, Μπουντούρογλου 6(2), Τζουλάκης 1, Φασουλάκης 6(1), Μπουμπάρης 13, Γρύλλης 9(2), Ξυλάκης 6(1), Μπόχτης, Κομψέλης 16
Γ.Α.Σ. Μεσσαράς(Νασούφης): Χαλκιαδάκης, Παπαδάκης 14(3), Παντερής 10(2), Δαγαλάκης 8(1), Μακράκης 1, Αναστασάκης 16(1), Δαριβιανάκης 6, Χαραλαμπάκης, Στεφανουδάκης 6(2).



Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.