Στον ΟΦΗ το ντέρμπι των εφήβων του πρώτου ομίλου.


Μεγάλος νικητής του ντέρμπι των εφήβων στον πρωτο όμιλο αναδείχθηκε ο ΟΦΗ που επιβλήθηκε του Κύδων με 67-36, καθώς οι νικητές ήταν μετά το δεύτερο δεκάλεπτο καλύτεροι των αντιπάλων τους και δίκαια πήραν μια άνετη και εύκολη νίκη.

Το ρεπορτάζ του ΟΦΗ αναφέρει:

"Διπλασίασε νίκες  και σκόρπισε ελπίδες! Το εφηβικό του ΟΦΗ, κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του με αντίπαλο αυτή τη φορά τον ΚΥΔΩΝ. 

Το παιχνίδι καθ όλη  όλη τη διάρκειά που είχε πρωταγωνιστές τους παίχτες του ΟΦΗ, καθως η ομάδα του κου Κόκκινου δεν άφησε το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα, δείχνοντας από το πρώτο λεπτό ποιος θα είναι ο κυρίαρχος στο παιχνίδι. 

Από την ομάδα του ΚΥΔΩΝ διασώθηκαν οι Κατσούλης (10 πόντους), και Σκορδυλάκης (13 πόντους). 

Από την ομάδα του ΟΦΗ δεν υστέρησε κανένας και χαρακτηριστικό είναι ότι σκόραραν οι 11 από τους 12 παίχτες που χρησιμοποίησε το προπονητικό team." 

ΟΦΗ- ΚΥΔΩΝ  67-36
Δεκάλεπτα: 14-08, 32-20 (ημίχ.)53-26, 67-36

ΟΦΗ (Κόκκινος):   : ΖΕΡΒΑΚΗΣ 10(3), ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΑΚΗΣ 5, ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ 6, ΜΑΜΑΤΖΑΚΗΣ 4, ΨΥΛΛΑΚΗΣ 2, ΑΝΤΙΜΙΣΑΡΗΣ 2, ΗΛΙΑΚΗΣ 15(1), ΧΩΡΑΪΤΗΣ 3, ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ 10(2), ΒΛΑΧΑΚΗΣ 7(1), ΤΣΙΝΤΑΡΗΣ, ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ 3.
ΚΥΔΩΝ (Λεκάκος): ΜΠΑΟΥΡΑΚΗΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ 10, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ 3, ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ 13, ΔΡΟΥΒΑΛΑΚΗΣ 3, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΒΑΤΣ, ΚΙΛΙΤΖΙΡΑΚΗΣ 2, ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΣ, ΚΟΡΔΑ 4, ΧΑΤΖΑΚΗΣ 1.

Τα θέματα του ΟΦΗ είναι μια προσφορά:
CRETA FIRE PROTECTION



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.