Μετά την παρέλαση, γιορτή του μπασκετ του ΓΑΣΜ την Τετάρτη 28/10, στις Μοίρες (pics).


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε σήμερα Τετάρτη μεσημέρι η γιορτή Μπάσκετ που διοργάνωσε αμέσως μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ο ΓΑΣΜεσαράς στην κεντρική πλατεία των Μοιρών. 

Στην πρόσκληση του τμήματος Μπάσκετ ανταποκρίθηκαν αρκετοί φίλαθλοι και φιλόδοξοι πιτσιρικάδες και σε συνδυασμό με τον καλό καιρό προσέφεραν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις . 

Να σημειώσουμε ότι στον μέσον περίπου των εκδηλώσεων έκανε την εμφάνιση του και ο Σεβασμιότατος Γορτύνης και Αρκαδίας κ. κ. Μακάριος δίνοντας κύρος στην διοργάνωση και ευλογία στους διαγωνιζόμενους. 

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με διαγωνισμό ντρίπλας , όπου πρώτος αναδείχτηκε ο Ηλιάκης Διογένης , (2ος ο Τζωρζακάκης Γιωργ. και 3ος ο Σταθωράκης Νίκος) ενώ ο ίδιος κατέκτησε πρωτιά και στο τελευταίο ελεύθερο παιχνίδι των σουτ . 

Στα τρίποντα πρώτος με 11 επιτυχημένες βολές αναδείχτηκε ο Ζαχαριουδάκης Γιάννης , 2ος ο Μιχελινάκης Γιάννης και 3ος ο Ερωτοκριτάκης Κων/νος.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.