Ήττα στις λεπτομέρειες για το Ρέθυμνο Cretan Kings.


Την «παρθενική» νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών πανηγύρισε ο Αρκαδικός, ο οποίος υπερασπίστηκε με 75-70 την έδρα του απέναντι στο Ρέθυμνο, σε αγώνα για την 4η ημέρα, υποχρεώνοντας τους Κρήτες στην τρίτη ήττα τους. Τα αποτελεσματα και η βαθμολογία.

Κορυφαίος των νεοφώτιστων στην ιστορική πρώτη νίκη τους στα «μεγάλα σαλόνια» ο Τοντ Μπράουν με 18 πόντους, ενώ ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Καββαδάς σημείωσε τους έξι από τους 11 πόντους του στο τελευταίο δίλεπτο και οδήγησε τον Αρκαδικό στην επιτυχία. 


Από το Ρέθυμνο προσπάθησε αρκετά για το «διπλό», αλλά οι λεπτομέρειες μέτρησαν υπέρ των γηπεδούχων και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες  οι Κλουφ και Χάροου, πέτυχαν από 15 πόντους.

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε δυνατό ντέρμπι από το πρώτο τζάμπολ, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι το 38΄. 

Ο Κορόλεφ έδωσε το προβάδισμα στο Ρέθυμνο στο 38΄ (68-70), αλλά ο Καββαδάς ήταν ασταμάτητος μέσα στην αντίπαλη ρακέτα και σημειώνοντας 6 πόντους στο σερί 7-0 του Αρκαδικού χάρισε μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του. 

Την ίδια στιγμή Γιαννόπουλος και Κορόλεφ δεν βρήκα στόχο στις προσπάθειες τους από τα 6.75 και το Ρέθυμνο έφυγε από το παρκέ με την τρίτη φετινή ήττα του.

Αρκαδικός- Ρέθυμνο Cretan Kings 75-70
Δεκάλεπτα: 19-20, 36-39, 55-55, 75-70
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σώμος, Δεσλής, Τσούνας

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Καστρίτης): Καββαδάς 11, Άιρλαντ, Καραμαλέγκος 10 (1), Λαμπρόπουλος 8, Βαν Όοστρουμ 6, Κοψαύτης, Στεφανίδης 8 (2), Μπράουν 18 (1), Νουουτίνεν 8, Καλλινικίδης.
ΡΕΘΥΜΝΟ (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Τσακαλέρης 4, Στόουν 11 (1), Κλουφ 15, Σχίζας, Ρέλφορντ 11 (1), Σάφτενααρ 4, Γιαννόπουλος 2, Χάροου 15, Κορόλεφ 8 (1), Ματαλών, Δουλγεράκης.

Τα πλήρη στατιστικά.


Τα αποτελεσματα και η βαθμολογία.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.