ΔΟΠΑΦΜΑΗ | Την Πέμπτη η πρώτη συνάντηση για το 5ο Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ 2015.


Το δημοφιλέστερο και πιο αγαπητό (από γονείς και μικρούς αθλητές), τουρνουα΄μικρων ηλικιών Καλαθοσφαίρισης στην Κρήτη, είναι έτοιμο να ξεκινήσει τον Νοέμβριο και ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας Μαζικής Άθλησης  Ηρακλείου ,( ΔΟΠΑΦΜΑΗ) και την Πέμπτη 22/10, θα ξεκινήσει με τους φορείς η πρώτη συζήτηση, για την διοργάνωση.

Η ανακοίνωση του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας Μαζικής Άθλησης  Ηρακλείου ,( ΔΟΠΑΦΜΑΗ) συνεχίζοντας τις αθλητικές του δραστηριότητες για το 2015 πρόκειται να διοργανώσει με την συνεργασία της ΕΚΑΣΚ   , το 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2015  για αγόρια και κορίτσια. 

Το τουρνουά  προβλέπεται να ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη . 

Στόχος μας είναι η προώθηση του αθλητισμού και η χαρά της συμμετοχής για τα μικρά παιδιά μέσα 
από άρτια οργανωμένες εκδηλώσεις

Την Πέμπτη   22 Οκτωβρίου και ώρα 14.00 στην αίθουσα τύπου και ΜΜΕ του Παγκρητίου Σταδίου (θυρα 1) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του ΔΟΠΑΦΜΑΗ  -ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ με την Ε.ΚΑ.Σ.Κ.-Σ.Υ.Δ.ΚΑ.Κ-ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ –ΙΑΤΡΟΥΣ και τα σωματεία μπάσκετ για την καλύτερη οργάνωση και προγραμματισμό του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2015

Προκήρυξη του τουρνουά έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου  www.heraklion.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.