Τίτλοι τέλους για τον ΟΦΗ στην Α2.


Με έγγραφο που έστειλε στην ΕΟΚ, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ενημέρωσε και επίσημα την Ομοσπονδία ότι ο ΟΦΗ δεν θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ. Τι δήλωσε ο Γιάννης Δανδάλης για την αποχώρηση του ΟΦΗ από την Α2.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Δανδάλη:

 «Οι οικονομικές δυσκολίες μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η οποία μας στεναχωρεί όλους, αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Ολοι γνωρίζουν την οικονομική μου συμμετοχή στο περσινό εγχείρημα. Είχα χτυπήσει το καμπανάκι από το Μάιο, ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω μόνος. Υπήρχαν πολλά χρέη από τα προηγούμενα χρόνια, τα οποία αναλαμβάναμε κάθε χρόνο στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Δεν μπορούσαμε πια να αντεπεξέλθουμε τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η διοίκηση.

Η ενδεχόμενη συμμετοχή της ομάδας στην Α2 θα είχε ένα δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος που δεν μπορούσε να καλυφθεί. Δεν θέλω να αποποιηθώ της ευθύνης, αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που δεν υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον.

Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα χρόνο, για να μπορέσουμε να οργανώσουμε μια νέα προσπάθεια από τη Γ Εθνική, εφ’ όσον βρεθούν οι κατάλληλες συνθήκες.  Θέλω να πω ακόμη, ότι μπάσκετ του ΟΦΗ δεν σταματάει. Πλην το ανδρικού, έχει πλήρη λειτουργία σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών, ενώ από φέτος έχουμε και ομάδα γυναικών. Μέσα από την σκληρή  δουλειά που γίνεται στις υποδομές θα επιχειρήσουμε να χτίσουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια».

Να σημειωθεί ότι τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ σχεδιάζει συνέντευξη τύπου για να τοποθετηθεί αναλυτικότερα, για την υπόθεση του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ.

Πηγή: gentikoule.gr


Τα θέματα του ΟΦΗ είναι μια προσφορά:
CRETA FIRE PROTECTION

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.