Ο Μ.Κανάκης ευχαριστεί.


Σήμερα (8/09)επισκέφτηκε τον ιατρό του κ. Κουβίδη, έμπειρος προπονητής της Πεδιάδας κ.Μιχάλης Κανάκης, ώστε να πάρει νέες οδηγίες, μετά την άκρως επιτυχημένη εγχείρηση που υποβλήθηκε την Τετάρτη  (2/09) στο ΠΑΓΝΗ.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΠΚ και επί χρόνια Ενωσιακός προπονητής, υποβλήθηκε σε επέμβαση Αναθεώρησης (Revision) Αρθροπλαστικής Ισχίου, που έγινε με απόλυτη επιτυχία, από τον  ιδανικό άνθρωπο που ειδικεύεται σε τέτοιες περιπτώσεις τον γιατρό Κουβίδη Γεώργιο ο οποίος έχει διετή μετεκπαίδευση στην Αγγλία στις αθλητικές κακώσεις "orthopaedics sports trauma" .

Αμέσως μετά την επέμβαση του κ.Κανάκη, υποβλήθηκε σε εγχείρηση και ο αθλητής του Ηράκλειο Μύρων Παπαδάκης, από τον ίδιο γιατρό και αυτός με απόλυτη επιτυχία.

Στην συνέχεια και ενώ οι "μπασκετικοί" έμειναν στο ίδιο δωμάτιο , μέχρι την ημέρα αναχώρησης τους από το Νοσοκομείο, δέχτηκαν πολλές, επισκέψεις από συγγενείς και φίλους.


Σε επικοινωνία με το kritikobasket.gr, ο Μιχάλης Κανάκης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους του συμπαραστάθηκαν.

"Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω ειλικρινά,  τον γιατρό μου κ. Κουβίδη αλλά και σε όλο το ιατρικό και παραϊατρικό σταφ που στάθηκε δίπλα μου τις κρίσιμες για την υγεία μου μέρες, στο νοσοκομείο.

Επίσης να ευχαριστήσω όλους αυτούς που  ενδιαφέρθηκαν, είτε στέλνοντας μήνυμα είτε βρέθηκαν στο "κρεββάτι του πόνου",  στο νοσοκομείο για να μου ευχηθούν καλή ανάρρωση .

Ευχαριστώ όλους  θερμά."

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.